Site Rengi

DOLAR 18,8666
EURO 20,0924
ALTIN 1.113,19
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Siirt belediyesi ve ilçe belediyelerine araç hibe edildi

SİİRT BELEDİYESİ, İLÇE VE BELDE BELEDİYELERİ, ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞINDAN HİBE OLARAK ALDIĞI İŞ MAKİNELERİYLE BİRLİKTE ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR.

08.07.2021
A+
A-

Siirt Belediyesi, ilçez ve belde belediyeleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığından hibe olarak aldığı iş makineleriyle birlikte araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Kent merkezi, ilçe ve beldelerde yaşayan vatandaşlara daha iyi, hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Siirt Belediyesine bir adet büyük çöp kamyonu, bir adet küçük çöp kamyonu, bir adet kanal temizleme aracı, bir adet ekskavatör, bir adet büyük kanal kazıcı (loder) ve bir adet yol süpürme aracı, Kurtalan Belediye Başkanlığına bir adet büyük, bir adet küçük çöp kamyonu ve Baykan Belediye Başkanlığına bir adet büyük çöp kamyonu hibe edilerek, hizmete sunuldu.

Siirt İl Özel İdaresi araç parkında düzenlenen törende konuşan Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığını ilimiz ve ilçelerine tahsis edilen araçların toplam maliyeti yaklaşık 5 buçuk milyon TL’dir. Başta Cumhurbaşkanımıza, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, bu araçların temini noktasında bize yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah kaza bela vermesin 2021 yılı 2020 yılından farklı olacak. Bir atılım bir yatırım yılı olacak. İnşallah önümüzde ki sene 2022 senesi daha da bereketli daha güzel bir yıl olacak” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İl Müftüsü Vehap Kapıcıoğlu tarafından okunan duanın ardından, yeni araçlar için kurban kesildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.