Site Rengi

DOLAR 18,8828
EURO 19,9027
ALTIN 1.098,85
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Orman Genel Müdürlüğü ‘2022-2024 dönemi döner sermaye bütçesi hazırlık toplantısı’ gerçekleştirildi

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ‘2022-2024 DÖNEMİ DÖNER SERMAYE BÜTÇESİ HAZIRLIK TOPLANTISI’ MARDİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Orman Genel Müdürlüğü ‘2022-2024 dönemi döner sermaye bütçesi hazırlık toplantısı’ gerçekleştirildi
16.11.2021
A+
A-

Orman Genel Müdürlüğü ‘2022-2024 dönemi döner sermaye bütçesi hazırlık toplantısı’ Mardin’de gerçekleştirildi.

Mardin’de bir otelde gerçekleşen bütçe toplantısına Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, Mardin Vali Yardımcısı Abdullah Demirbağ, Orman Mühendisleri Odası Genel Başkanı Hasan Türkyılmaz, orman genel müdür yardımcıları, daire başkanları, orman bölge müdürleri ve araştırma müdürleri katıldı. Programda konuşan Orman Genel Müdürü Bekir Karacabey, “1839’dan bugüne ülkemizin her anlamda var oluşuna tanıklık ederek birçok alanda kendini geliştiren Orman Genel Müdürlüğü’nün bugünden sonra da dünya çapında gücüne güç katmaya devam edecek. Şeffaflık, hesap verebilirlik, güvenirlilik, verimlilik, katılımcılık ve sürdürülebilirlik genel müdürlüğümüzün ana temel ilkelerini oluşturmaktadır. Hepimizin yakından şahit olduğu gibi tabiatın insan hayatı üzerinde nasıl derin etkileri varsa biz insanların faaliyetlerinin de tabiat üzerinde etkileri vardır. Bu bağlamda ormancılar olarak tabiatı taklit ederken yaptığımız dokunuşlar karşılığı maddi olarak ölçülemeyecek derecede güzel niteliklere ulaşmaktadır” dedi.

2022 yılının genel müdürlüğün kurumsal kapasitesinin geliştirilmesine yönelik önemli adımların atıldığı yıllardan biri olduğunu ve uzun zamandır devam eden insan kaynağı açığına karşılık 5 bin personel alımı ile Orman Genel Müdürlüğünün adeta nefes aldığını belirten Karacabey, “Tüm samimiyetimle ifade etmek istiyorum ki, cumhurbaşkanımız ve bakanımızın destekleri ile 2021 yılında kurumumuz gerçekten büyük kazanımlar elde etmiştir. Başta yüzde 50’lere varan personel eksikliği olmak üzere, arazi, iklim ve sosyal problemler gibi her türlü olumsuzluklara rağmen, özverili bir şekilde çalışarak 2021 yılı programlarını gerçekleştiren, kurumumuzun her kademesindeki mühendisinden işçisine kadar tüm cefakar ve fedakar mesai arkadaşlarımıza ve geçmişten bu güne emeği geçen tüm çalışanlarımıza, sizlerin de huzurunda bir kez daha teşekkür ediyor, onları yürekten kutluyorum. Ayrıca bu çalışmaları yaparken onları da anmaktan gurur duyduğum yangında şehidimiz ve yaşadıkları talihsiz kazalar sonucu hayatını kaybeden personellerimiz ile ormanın emekçilerine de Allah’tan rahmet yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.