Site Rengi

DOLAR 18,8666
EURO 20,0924
ALTIN 1.113,19
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen araçlar törenle teslim alındı

MARDİN BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİNE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TARAFINDAN HİBE EDİLEN 8 ARACIN TESLİM TÖRENİ YAPILDI.

Mardin Büyükşehir Belediyesine hibe edilen araçlar törenle teslim alındı
21.09.2021
A+
A-

Mardin Büyükşehir Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hibe edilen 8 aracın teslim töreni yapıldı.

Bakanlık tarafından çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması ve temizlenmesi için Mardin Büyükşehir Belediyesine 2 çöp toplama aracı, 2 treyler, 2 vidanjör, yol süpürme aracı ve arazöz hibe edildi. Araçların hizmete başlaması için teslim töreni yapıldı. Törene Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Süzen katıldı.

Bugün Mardin için çok önemli bir gün olduğunu düşündüğünü belirten Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mahmut Demirtaş, “Araç filomuza 8 tane daha aracımızı katıyoruz. Bundan sonra Mardin’imize daha güzel bir şekilde hizmet edeceğiz. Çevreye duyarlılığımızı göstermek için daha güzel bir şekilde temizleyeceğiz. Yeşil alanlarımızı sulayarak, korumaya çalışacağız. Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Çevre Şehircilik Bakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Bu araçları bize hibe ettiler, çok mutlu olduk. Bir aracımızı da Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin hibe etti, kendisine de teşekkür ediyoruz. İnşallah bu araçlarla birlikte Mardin’imize daha çok hizmet edeceğiz. 2 çöp toplama aracı, 2 treyler, 2 vidanjör, yol süpürme aracı ve arazöz toplam 8 aracımızı Mardin Büyükşehir Belediyesi araç filosuna katmış bulunuyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.