Site Rengi

DOLAR 18,8847
EURO 20,0005
ALTIN 1.101,37
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 16°C
Cum 16°C

Hacılar Erciyes Kapı’da fidanlar toprakla buluştu

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN HİMAYELERİNDE BAŞLATILAN “MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ” KAPSAMINDA “GELECEĞE NEFES” FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ KAPSAMINDA, ERCİYES KAYAK MERKEZİ HACILAR KAPI BÖLGESİNDE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU. ETKİNLİKTE KONUŞAN HACILAR BELEDİYE BAŞKANI AV. BİLAL ÖZDOĞAN, “TÜRKİYE AĞAÇLANDIRMADA BÜTÜN DÜNYADA ÖRNEK BİR ÜLKE, BİZDE BU BAĞLAMDA ÖRNEK BİR İLÇE OLMAYA GAYRET EDİYORUZ” DEDİ.

Hacılar Erciyes Kapı’da fidanlar toprakla buluştu
11.11.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde başlatılan “Milli Ağaçlandırma Günü” kapsamında “Geleceğe Nefes” fidan dikme etkinliği kapsamında, Erciyes Kayak Merkezi Hacılar Kapı bölgesinde fidanlar toprakla buluştu. Etkinlikte konuşan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, “Türkiye ağaçlandırmada bütün dünyada örnek bir ülke, bizde bu bağlamda örnek bir ilçe olmaya gayret ediyoruz” dedi.

Tüm Türkiye’de 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan ‘geleceğe nefes’ projesi kapsamında Erciyes’te fidanlar toprakla buluştu. Hacılar Kaymakamlığı ve Hacılar Belediyesi işbirliğiyle yapılan etkinlikte protokol ve öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu. Etkinliğe Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, ilçe Emniyet müdürü Nail Sevgican ilçe de eğitim gören öğrenciler katıldı.

Fidan dikiminin ardından açıklama yapan Hacılar Belediye Başkanı Av. Bilal Özdoğan, Hacılar’ın ağaçlandırmada örnek bir ilçe olma yolunda ilerlediğini belirterek, “Milli Ağaçlandırma Günü’nde Kaymakamlığımız ve Belediyemiz etkinliğimize tüm birim çalışanlarımız ve öğrencilerimizle katkı sağladı. Erciyes Dağı Hacılar Kapı bölgesinde bizde ilçe olarak 85 milyon hedefine katkı sunmanın sevincini yaşamaktayız, ayrıca bu tür etkinlikler turizm alanlarında ayrı bir öneme sahip” diye konuştu.

Başkan Özdoğan, ilçe olarak gerek sonbahar gerekse ilkbaharda ağaçlandırma faaliyetlerinin durmadan devam ettiğini belirterek, “Türkiye’miz ağaçlandırmada bütün dünyada örnek bir ülke, bizde bu bağlamda örnek bir ilçe olmaya gayret ediyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

Açıklamaların ardından protokol üyeleri öğrencilerle birlikte fidanları toprakla buluşturdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.