Site Rengi

DOLAR 18,8741
EURO 20,0743
ALTIN 1.115,29
BIST 5.124,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Uluslararası kongrede başkanlık yapacak

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. YILDIZ DEĞİRMENCİ ULUSLARARASI KONGREDE OTURUM BAŞKANLIĞI YAPACAK.

19.06.2021
A+
A-

Düzce Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Yıldız Değirmenci uluslararası kongrede oturum başkanlığı yapacak.

Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yıldız Değirmenci, Avrupa Nöroloji Akademisi (EAN) tarafından bu yıl yedincisinin düzenleneceği ve nöroloji alanında değerli sunumların yapılacağı kongrede oturum başkanı olarak yer alacak.

47 Avrupa Ulusal Nöroloji Derneği, 2 bin 300 kayıtlı üyesi bulunan ve 45 binden fazla Avrupalı nöroloğu temsil eden Avrupa Nöroloji Akademisi, her yıl düzenlediği kongreler ile katılımcıların karşılıklı olarak bilimsel bilgi alışverişinde bulunmasına olanak sağlıyor.

Covid-19 pandemisi tedbirleri gereği online platformda yapılmasına karar verilen uluslararası katılımlı kongre, nöroloji alanındaki en son ve en iyi uygulamaları keşfetme fırsatı sunacak. 19-22 Haziran 2021 tarihlerinde yapılacak olan 7. EAN Kongresi’nde MS, epilepsi, demans gibi sık ve nadir olarak görülen nörolojik hastalıklarda yeni tedavi yaklaşımları ele alınacak.

Dünyada Nöroloji bilimsel alanındaki gelişmelerin, yeniliklerin ilk paylaşıldığı platformlardan biri olan 7. EAN Kongresi’nde oturum başkanı olarak görev alacağı için gurur duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Yıldız Değirmenci, akademik anlamda bilim dünyasına katkı sağlayacak verimli bir kongre olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.