Site Rengi

DOLAR 18,8677
EURO 19,9035
ALTIN 1.097,05
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 15°C
Cum 14°C

Yusuf Erdoğan, Trabzon’da

TRABZONSPOR’UN KASIMPAŞA’DAN TRANSFER ETTİĞİ YUSUF ERDOĞAN, TEKRAR YUVAYA DÖNDÜĞÜ İÇİN ÇOK MUTLU OLDUĞUNU BELİRTEREK, 4 YIL ÖNCE AYRILIRKEN, GÖZ YAŞLARINI VE HAYAL KIRIKLIKLARINI BUGÜN SEVİNÇ GÖZ YAŞLARI OLARAK GERİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ.

Yusuf Erdoğan, Trabzon’da
14.01.2022
A+
A-

Trabzonspor’un, Kasımpaşa’dan transfer ettiği Yusuf Erdoğan, bordo-mavili takıma döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, “4 yıl önce veda ederken hayal kırıklıkları ve göz yaşlarıyla ayrılmıştım. Bugün ise aynı duyguları sevinç göz yaşları olarak geri alıyorum” dedi.

Trabzonspor’un, Kasımpaşa’dan kadrosuna kattığı Yusuf Erdoğan, kente geldi. Tarifeli uçak ile saat 10.30 sıralarında Trabzon’a inen başarılı oyuncuyu kulüp görevlileri karşıladı.

Yusuf Erdoğan, burada basın mensuplarına yaptığı kısa açıklamada, çok mutlu olduğunu aktararak, “Öncelikle çok mutluyum tekrar evime döndüğüm için. Buradan 4 yıl önce veda ederken hayal kırıklıkları ve göz yaşlarıyla ayrılmıştım. Bugün ise aynı duyguları sevinç göz yaşları olarak geri alıyorum. Çok şey kazanmış, tecrübe edinmiş bir Yusuf Erdoğan olarak geri dönüyorum. Bu şampiyonluk kadrosunda olmak benim için bir hayaldi. Çok mutluyum, bu kadroda olmam için bana şans veren hocalarıma ve başkanlarıma çok teşekkür ederim. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım” ifadelerini kullandı.

Yusuf Erdoğan, sağlık kontrollerinden geçmek üzere kendisini bekleyen araca binerek havaalanından ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.