Site Rengi

DOLAR 18,8780
EURO 19,9098
ALTIN 1.100,16
BIST 5.071,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Türkiye’deki ilk şampiyonaya Pamukkale ev sahipliği yapacak

15 TEMMUZ VE 30 AĞUSTOS’TA 2 KEZ GERÇEKLEŞEN AYAK TENİSİ TURNUVALARINA DESTEK VEREN PAMUKKALE BELEDİYESİ EKİM AYINDA İLK KEZ GERÇEKLEŞECEK OLAN AYAK TENİSİ TÜRKİYE KUPASI’NA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK. TÜRKİYE AYAK TENİSİ FEDERASYON BAŞKANI MUSTAFA SUNKUR, PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ’YE ZİYARET EDEREK, TEŞEKKÜR PLAKETİ TAKDİM ETTİ.

Türkiye’deki ilk şampiyonaya Pamukkale ev sahipliği yapacak
22.09.2021
A+
A-

15 Temmuz ve 30 Ağustos’ta 2 kez gerçekleşen ayak tenisi turnuvalarına destek veren Pamukkale Belediyesi Ekim ayında ilk kez gerçekleşecek olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na ev sahipliği yapacak. Türkiye Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’ye ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

Türkiye’de bu yılın Mart ayında kurulan Ayak Tenisi Federasyonu’nun Denizli’de kısa sürede düzenlediği 2 etkinliğe Pamukkale Belediyesi destek vermişti. 15 Temmuz Şehitlerini Anma Ayak Tenisi Turnuvası” ile “30 Ağustos Zafer Kupası İl Birinciliği” Pamukkale Belediyesinin destekleriyle yoğun katılımla gerçekleşmişti. Ülke genelinde 81 ilde yapılan il birinciliği müsabakaları sonunda birinci olan takımlar, 18 ilde yapılan bölge birinciliklerinde mücadele ederek 15-17 Ekim 2021 tarihlerinde Denizli’de yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’na katılma hakkı elde edecek. Denizli takımı ev sahibi olduğu için bu kupaya katılma hakkını elde ederken, Pamukkale’ye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden 2 takım da gelecek. Toplam 21 takım Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası’nı kazanmak için mücadele edecek. Müsabakalar Pamukkale Belediyesinin destekleriyle Pamukkale Üniversitesi Stadı’nda gerçekleşecek. Bu organizasyon öncesi Türkiye Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur, Asbaşkan Oğuz Özer, Genel Sekreter İlyas Bozdağ, Denizli İl Temsilcisi Muhsin Çayan ve beraberindekiler Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi makamında ziyaret etti.

Pamukkale Belediyesi Türkiye şampiyonasına da destek oluyor

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, spor alanında sadece Pamukkale Belediyesi çatısı altında değil, Pamukkale’de düzenlenen her türlü sportif etkinliklere destek verdiklerini söyledi. Pamukkale Belediyesi olarak 2021 yılını spor konusunda çığır açacak çalışmalara imza atıyoruz diyen Başkan Örki, “Spor tesisi konusunda önemli yatırımlar yapıyoruz. İlçemizin birçok noktasında spor tesislerini tamamlayıp hizmete sunacağız. Bunun yanında sporun her branşına da destek veriyoruz. Ayak tenisi branşı da bunlardan biri. İlimizde 15 Temmuz’da ve 30 Ağustos’ta düzenlenen turnuvalara desteklerimiz oldu. Şimdi de Ekim ayında yapılacak olan Ayak Tenisi Türkiye Kupası ilçemizde yapılacak. Bize güvenip ev sahipliği yapma şansını verdikleri için Ayak Tenisi Federasyonu’na teşekkür ediyorum. Bu organizasyonla Pamukkale’nin adını ülkemizde bir kez daha duyuracağız” dedi.

“Pamukkale Belediyesinin çok önemli destekleri oldu”

Ülkemizde Mart 2021’de federasyonun kuruluşunun gerçekleştiğini belirten Türkiye Ayak Tenisi Federasyon Başkanı Mustafa Sunkur, “Ayak Tenisi branşını tüm Türkiye’de yaygınlaştırmak için çalışmalar yapıyoruz. Federasyon olduktan sonra 81 ilde 82 temsilci oluşturduk. Denizli Temsilciliğimize Pamukkale Belediyesi’nin çok önemli destekleri oldu. Denizli’de çok önemli iki özel günde, farklı iki turnuva düzenledik” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.