Site Rengi

DOLAR 18,8672
EURO 20,0843
ALTIN 1.112,32
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Az Bulutlu
Ankara
14°C
Az Bulutlu
Çar 14°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Songül Sürmeneli, olimpiyat şampiyonu kızı ile gurur duyuyor

2020 TOKYO OLİMPİYAT OYUNLARI’NDA KADINLAR 69 KİLO BOKS BRANŞINDA FİNALDE ÇİNLİ RAKİBİNİ MAĞLUP EDEREK ALTIN MADALYA KAZANAN TRABZONLU MİLLİ SPORCU BUSENAZ SÜRMENELİ’NİN AİLESİ KIZLARI İLE GURUR DUYUYOR.

07.08.2021
A+
A-

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’nda kadınlar 69 kiloda finalde Çinli Hong Gu’yu mağlup ederek altın madalya kazanan Trabzonlu milli boksör Busenaz Sürmeneli’nin ailesi kızları ile gurur duyuyor.

Kendisi de lisanslı tekvandocu olan Busenaz Sürmeneli’nin annesi Songül Sürmeneli, kızının şampiyonluk maçında dakikaların bitmek bilmediğini belirterek sevinçlerinin çok büyük olduğunu söyledi. Yaşadığı duygu dolu dakikaları anlatan anne Sürmeneli, “O anlar, o dakikalar bitmedi. Sevincimiz baya büyük. Buse Naz tek değil Busenaz’ın arkasındaki camia olduğu gibi çok büyük. Bir sabırla, fedakarlıkla çalıştılar. Bu bir günde birkaç ayda olmadı. Bu madalyayı kazanmak yıllar aldı. Çocukluğundan beri olimpiyat şampiyonluğu için baba ve annesi olarak her türlü fedakarlıkta bulunduk. Trabzonspor Kulübü’ne başkanına teşekkür ederiz, ellerinden öperiz. Sınırsız destekleri oldu. Cahit hocamızın sabrı ile büyük fedakarlıkları ile buralara geldik, bu günleri gördük” dedi.

Kızının şampiyon olup yumruğunu havaya kaldırınca “Allah, Le ilahe illallah” diye bağırdığını belirten anne Songül Sürmeneli, Tokyo’daki kızıyla cep telefonu üzerinden görüntülü görüşerek sevincine ortak oldu. Anne Sürmeneli, “İyi ısır ısır, koparma, sağlam getir onu. Hepinize teşekkür ederim. Allah nazardan korusun. Üçünüzü de öpeceğim alnınızdan, hak ettiniz. Her yer bayraklarla heyecanla artık nefesimiz yetmez oldu” diyerek kızını kutladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.