Site Rengi

DOLAR 18,8755
EURO 20,0794
ALTIN 1.112,31
BIST 5.108,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Emirdağ’da spor istişare toplantısı

AFYONKARAHİSAR EMİRDAĞ KAYMAKAMI OSMAN BİLİCİ, KAYMAKAMLIK OLARAK SPORA VE SPORCUYA VERECEKLERİ DESTEĞİ SÜRDÜRECEKLERİNİ İFADE ETTİ.

Emirdağ’da spor istişare toplantısı
21.09.2021
A+
A-

Afyonkarahisar Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, kaymakamlık olarak spora ve sporcuya verecekleri desteği sürdüreceklerini ifade etti.

Kaymakam Bilici, Emirdağ Spor Kulübü yeni yönetimi tarafından organize edilen istişare toplantısına katıldı. Toplantıda, Emirdağ Spor’ un yeni sezon hedefleri, ihtiyaçları ve yapılacak projeleri konuşulurken, her alanda olduğu gibi futbol alanında da gençlerin yanında olduğunu belirten Kaymakam Bilici, “Emirdağ Spor Kulübü başkanlığına yeni seçilen Hüseyin Akçeşme’ ye yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ediyor ve Emirdağ Spor’ a yeni sezonda başarılar diliyorum. Biz Kaymakamlık olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edeceğiz. Emirdağ Spor bu yıl inşallah Belediye Başkanımız tarafından yenilenen şehir stadyumunda çok iyi sonuçlar alır ve hak ettiği yerlere gelir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.