Site Rengi

DOLAR 18,8755
EURO 20,0794
ALTIN 1.112,31
BIST 5.108,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı namağlup şampiyon

KARABÜK DEMİR KARTAL GSK TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI NAMAĞLUP TAMAMLADIĞI 2.LİGDE TARİH YAZARAK ŞAMPİYON OLDU.

17.07.2021
A+
A-

Karabük Demir Kartal GSK Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı namağlup tamamladığı 2.ligde tarih yazıp şampiyon olarak 1. lige yükseldi.

Yalova’da gerçekleştirilen Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligden 1. Lige yükselme müsabakalarının final maçında Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü, Amasya Gümüşhacıköy Hayat Engelliler Kulübü ile karşı karşıya geldi. 90. Yıl Spor Salonunda oynanan müsabakada rakibini 84-49 yenerek ligi namağlup tamamlayarak şampiyon olan Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü 1. Lige yükselmeye hak kazandı.

Karabük Valisi Fuat Gürel, beraberindeki Gençlik Spor ve İl Müdürü Coşkun Güven, Karabük Demir Kartal Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Erdoğan Gökçe ile 9 da 9 yapan Karabük Demir Kartal Gençlik Ve Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nı final maçında yalnız bırakmadı. Gürel maç sonu parkeye inerek her iki takım oyuncularını da tebrik ederek, şampiyonluk kutlamalarına ortak oldu. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Vali Fuat Gürel, “Karabüklüler olarak çok sevinçliyiz. Karabük Demirkartal GSK uzun uğraşlar sonucunda buraya geldi. Burada oynadığı 9 maçın tamamını kazandı ve şampiyon olarak 2.Lig’den 1.Lig’e çıktılar. Şunu biliyoruz ki Süper Lig’e çıkacak kapasiteye sahipler. Bu da kendiliğinden olmuyor. Kulüp başkanımız ve arkadaşlarının destekleri ile, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün altyapı destekleri ile güzel bir sezon geçirdiler. Pandemiye rağmen antrenmanlarından vazgeçmediler. Bu çalışmanın sonucunda da bu başarıyı görüyoruz. Karabük’ün böyle bir şeye ihtiyacı vardı. Karabük’te sanayicimiz ve iş insanlarımızın, hayırsever vatandaşlarımızın desteklerine ihtiyaç var. İnşallah sonrasında da Süper Lig’e yükselip orada kalıcı olacaklardır. Arkadaşlarımıza Karabük adına teşekkür ediyorum. Bizlerin yüzümüzü güldürdüler. Sevinçli bir günümüz. Kulübümüze ve Karabük’ümüze hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.