Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 14°C

Araban Belediyesi futbol okulu açtı

ARABAN BELEDİYESİ, 8-14 YAŞLARI ARASINDAKİ ARABANLI ÇOCUKLARI KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTMAK VE YETENEKLERİNİ KEŞFEDİLMEK ÜZERE FUTBOL OKULU AÇTI.

03.08.2021
A+
A-

Araban Belediyesi, 8-14 yaşları arasındaki çocukların kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve yeteneklerini keşfetmek için futbol okulu açtı.

Araban Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında 8-14 yaşları arasındaki 117 öğrencisi bulunan futbol okulunun açılışı Belediye Başkanı Hasan Doğru tarafından yapıldı.

Araban İlçe Stadyumu’nda düzenlenen Araban Belediyesi Futbol Okulu açılış programında açıklama yapan Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru, “Araban Belediyesi olarak ilçemizdeki 8-14 yaşları arasındaki çocuklarımız için hazırlayıp hayata geçirdiğimiz projemizin amacı okuldan arta kalan zamanlarda kötü alışkanlıklara karşı kendilerini koruyabilecek irade ve bilince sahip olmayan çocuklarımızı futbol gibi sporlara yönlendirerek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak. Topluma yararlı, milli bilince sahip ülkesini seven insanlara saygılı bireyler olmalarını sağlarken kendilerindeki gizli yeteneklerin farkına varmalarını sağlayarak öz güvenlerinin gelişmesini sağlamak. Sosyal ve kültürel aktivitelerle sosyalleşmelerini sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

Araban Belediye Başkanı Hasan Doğru’nun açılışını yaptığı futbol okulu açılış programına belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, futbol okulu antrenörleri Halil Demir ve Murat Deniz ile 8-14 yaşları arasındaki 117 öğrenci ile birlikte veliler katıldı.

8-14 yaş arasındaki 117 öğrencinin velisi ise Belediye Başkanı Hasan Doğru’ya çocuklarının kötü alışkanlıklardan uzak tutulması ve yeteneklerinin keşfedilmesi için hayata geçirdiği Araban Belediyesi Futbol Okulu projesi için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.