Site Rengi

DOLAR 18,8741
EURO 20,0785
ALTIN 1.112,78
BIST 5.100,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Adıyaman bölgesi hakemleri yeni sezonu açtı

TÜRKİYE FAAL FUTBOL HAKEMLERİ VE GÖZLEMCİLER DERNEĞİ (TFFHGD) ADIYAMAN ŞUBESİ YENİ SEZON AÇILIŞINI YAPTI.

Adıyaman bölgesi hakemleri yeni sezonu açtı
26.09.2021
A+
A-

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adıyaman Şubesi yeni sezon açılışını yaptı.

Adıyaman Atatürk Stadında yapılan yeni sezon açılışına, Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fikret Keleş, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ata Yıldırım, TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Mustafa İnan, İl Hakem Kurulu Başkanı Sermet Toktaş, TFF İl Temsilcisi Ali Can Çelik, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Naif Dünek, amatör spor kulüp başkanları, Gözlemciler ve hakemler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan TFFHGD Adıyaman Şube Başkanı Mustafa İnan, “2021-2022 Sezonu hakem ve spor camiasına hayırlı uğurlu olsun. Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 pandemi döneminden dolayı her alanda olduğu gibi spor camiası oldukça zor günler geçiriyor. Bu zorlu süreçten sonra hakemler olarak göreve hazırız. Faır Playın planda olacağın bir yıl olması dileğiyle hepinizi saygı ile selamlıyorum” dedi.

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ise programda yaptığı konuşmada, “Özveri isteyen bir görev icra eden hakemlerimizden sahada adalet dağıtmalarını istiyoruz. Tüm hakemlerimizi tebrik ediyorum. Yeni futbol sezonunda herkese başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise “Hakemlerimizin oldukça zor bir görev yaptıklarını biliyoruz. Hakemlerimizin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Yeni sezonda hakemlerimize başarılar dilerim” diye konuştu. Terfi eden hakemlere kokart takılması ve toplu fotoğraf çekiminim ardından açılış töreni sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.