Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Taşova Kaymakamı Gökcecik, muhtarlarla bir araya geldi

AMASYA’NIN TAŞOVA İLÇESİNDE KAYMAKAM AHMET GÖKCECİK’İN BAŞKANLIĞINDA MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI.

Taşova Kaymakamı Gökcecik, muhtarlarla bir araya geldi
23.09.2021
A+
A-

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kaymakam Ahmet Gökcecik’in başkanlığında muhtarlar toplantısı yapıldı.

Taşova Müftülüğü konferans salonundaki toplantıda yapılacak projeler başta olmak üzere ilçe merkezi ve köylerdeki yatırım çalışmalarıyla ihtiyaç ve sorunlar ele alındı. Muhtarlığın önemine değinen Kaymakam Gökçecik, “Zaman zaman sizlerle istişare yapılması, sizlerin taleplerinin dile getirilmesi devletin vatandaşa en yakın eli olarak muhtarla devlet kurumlarının buluşturulması, bir araya getirilmesi önemli. Düzenlenen toplantının Taşova’mız için faydalı olacağına inanıyorum” dedi.

Köylerin içme suyu sorunlarını gidermek için çalışmaların devam ettiğine değinen Gökçecik, su saatlerinin işletmesi işinin Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yürütüleceğini ve köy muhtarlarının en kısa sürede devir işlemlerini yapmaları gerektiğini vurguladı. İhtiyaç ve taleplerini de dinlediği muhtarlara çalışmalarında kolaylıklar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.