Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Sincan Belediye Başkanı Ercan “Gençlerle Baş Başa” programına devam ediyor

“GENÇLERLE BAŞ BAŞA” PROGRAMI KAPSAMINDA İLÇEDEKİ OKULLARI TEK TEK ZİYARET EDEN SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN GENÇLERLE KEYİFLİ SOHBET GERÇEKLEŞTİRİYOR.

Sincan Belediye Başkanı Ercan “Gençlerle Baş Başa” programına devam ediyor
03.11.2021
A+
A-

“Gençlerle Baş Başa” programı kapsamında ilçedeki okulları tek tek ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, gençlerle keyifli sohbetler gerçekleştiriyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ’’Gençlerle Baş Başa’’ programı kapsamında okul ziyaretlerini sürdürüyor. Her hafta programına en az bir okul ziyareti ekleyen Başkan Ercan, gençlerle bir arada olmaktan, gençlerin fikirlerini dinlemekten mutluluk duyduğunu belirtti. Çocuklar ve gençler için her türlü adımı atmaya gayret ettiklerini dile getiren Başkan Ercan, “Gençlerle Baş Başa programını çok önemsiyorum. Gençler çok kıymetli, gençler ülkemizin geleceği. Gençlerimizin geleceğini iyi hazırlamakla onların hayatına iyilik yapmış olmanın yanı sıra gelecek neslimize, ülkemize de iyilik yapmış oluyoruz. Sizlere çok güveniyoruz“ dedi.

Gençlerin geleceğe dair hayallerini ve sorunlarını dinleyen Başkan Ercan, öğrencilerin öğrencilik hayatı, belediye başkanı olmanın zorlukları gibi sorularına da yanıt verdi. Projelere de değinen Başkan Ercan, spor alanlarından kültür sanatta sosyal alanlara kadar pek çok proje üzerinde çalıştıklarını ve gençlere yönelik çalışmalarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.