Site Rengi

DOLAR 18,8784
EURO 20,0842
ALTIN 1.113,21
BIST 5.107,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
13°C
Parçalı Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Nevşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı yapıldı

BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET SAVRAN’IN BAŞKANLIK ETTİĞİ TOPLANTIYA AK PARTİ, MHP VE İYİ PARTİ’Lİ MECLİS ÜYELERİNİN YANI SIRA BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCILARI MUSTAFA ALEVLİ, NAFİZ DİRİKOÇ, ERSİN EROL VE FURKAN FERALAN KATILDI.

06.08.2021
A+
A-

Nevşehir Belediye Meclisinin Ağustos ayı oturumunda ülkemizde çıkan orman yangınlarında hayatını kaybedenler ve geçtiğimiz gün vefat eden eski belediye başkanlarından Yahya Yılmaz için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

Nevşehir Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı toplantısı belediye başkanlık binasında bulunan meclis toplantı salonunda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın başkanlık ettiği toplantıya AK Parti, MHP ve İYİ Parti’li meclis üyelerinin yanı sıra belediye başkan yardımcıları Mustafa Alevli, Nafiz Dirikoç, Ersin Erol ve Furkan Feralan katıldı. Toplantının açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, son yangınlarda hayatını kaybedenlere rahmet, ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi. Yangınlara karşı mücadele eden tüm orman çalışanlarına, polis ve askerlere, itfaiye erlerine, belediye personellerine, sağlık emekçilerine ve gönüllü olarak sahada çalışanlara teşekkür eden Savran, “Duamız, en az zararla en kısa zamanda yangınların kontrol altına alınmasıdır. Tüm bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Savran ayrıca, 1984-1989 yılları arasında Nevşehir Belediye Başkanı olarak görev yapan merhum Yahya Yılmaz’ın vefatın da büyük üzüntü duyduklarını kaydederek, “Nevşehir Belediye Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirmiş Yahya Yılmaz büyüğümüze Allah’tan rahmet diliyorum, mekânı cennet olsun. Şehrimiz için yaptığı değerli hizmetlerle kalbimizde daima yaşayacaktır. Merhum başkanımızı saygı ve minnetle anıyorum. Başta ailesi olmak üzere bütün sevenlerine, yakınlarına ve tüm hemşehrilerime başsağlığı dilerim.” diye konuştu.

Meclis toplantısının dilek ve temenniler bölümünde de orman yangınlarında hayatını kaybedenler ve geçmiş dönem belediye başkanlarından merhum Yahya Yılmaz için Kur’an-ı Kerim okunarak dua edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.