Site Rengi

DOLAR 18,8781
EURO 20,0073
ALTIN 1.101,15
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 13°C
Cts 11°C

Montenegro’da yapılacak yatırımlar için ilk adımlar atıldı

MONTENEGRO BAKANLARI TÜRK İŞ ADAMLARINDAN ÜLKELERİNE YATIRIMCI BEKLEDİKLERİNİ AÇIKLADILAR

Montenegro’da yapılacak yatırımlar için ilk adımlar atıldı
21.10.2021
A+
A-

Montenegro bakanları Türk iş adamlarından ülkelerine yatırımcı beklediklerini açıkladılar. İş insanı Bülent Kaya ile görüşen yetkililer, inşaat, turizm, tarım, enerji ve sanayi yatırımlarını beklediklerini açıkladılar.

Bodrum’da ve Montenegro’da yaşayan Türk İş insanı Bülent Kaya, Montenegro’da bazı temaslarda bulundu. Tarım, orman ve su yönetimi Bakanı Aleksandar Stiovic ile işadamı Bülent Kaya bir araya geldi. Uzun bir toplantı yapan ülkenin bakanları ve Azka otelin, Azka Müziğin ve Azka İnşaatın yönetim kurulu başkanı Mimar Bülent Kaya ile toplantıda, İnşaat, turizm, tarım, enerji ve sanayi yatırımları hakkında konuşulduğu öğrenildi. Her iki tarafında samimi, yapıcı ve etkileyici konuşmaları neticesinde mümkün olan en kısa sürede adımların atılacağı belirtildi.

Öte yandan geçtiğimiz ay Montenegrodan bir heyet Bülent Kaya ile birlikte Bodrum’u ziyaret etmiş. Gelen heyet Bodrum’a hayran kalmıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.