Site Rengi

DOLAR 18,8783
EURO 19,9325
ALTIN 1.099,93
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 13°C

Milletvekili Taş, Tut ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ YAKUP TAŞ, TUT VE BESNİ İLÇELERİNDE VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ.

05.08.2021
A+
A-

AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, Besni ilçesinin ardından Tut ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “seçmen ile temas” söylemiyle birlikte Milletvekili Yakup Taş, gezilerini sıklaştırdı. AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, 15 gündür Besni köylerinin ardından Tut ilçesinin köylerini geziyor. Sabah erken saatlerde başladıkları köy gezileri akşam geç saatlere kadar sürdüren Taş, akşam ise düğün ve taziyeleri geziyor.

Tut ilçesinin, Akçatepe, Boyundere, Çiftlik, Elçiler, Havutlu, Kaşlıca, Köseli, Meryemuşağı, Öğütlü, Tepecik, Ünlüce, Yalangoz,Yaylımlı ve Yeşilyurt köylerini gezerek, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm üretmeye çalıştı. Milletvekili Taş’a, AK Parti Tut İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Genel Meclis Üyeleri Mustafa Saman ve Temel Büyükboğa eşlik etti.

Milletvekili Taş, Tut ilçesinin köylerini tamamladıktan sonra yapmış olduğu genel değerlendirmede, “Cumhurbaşkanımızın bizlere talimatı halka dokunmamızdır. Bizler de TBMM tatile girmesi ile birlikte seçim bölgemiz olan Adıyaman’a geldik. Önce Besni ilçemizin tüm köylerini mezralarını gezdik. 3 gündür de Tut ilçemizde köylerimizi mezralarımızı geziyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunlarını dinliyor, çözüm için ilgili birimlerle iletişim kuruyoruz. Bizler halkımızın emrinde, onlara hizmet getirebilmek için sürekli çabalıyoruz. Çabalamaya devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.