Site Rengi

DOLAR 18,8864
EURO 20,0325
ALTIN 1.103,81
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Çok Bulutlu
Ankara
17°C
Çok Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 15°C

Milletvekili Fırat, “Kimse kardeşliğimizi bozamaz”

AK PARTİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ İBRAHİM HALİL FIRAT, DİYARBAKIR’DA AK PARTİ BİNASINA YAPILAN SALDIRIYLA İLGİLİ YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMADA PROVOKASYONLARA GELMEYECEKLERİNİ VURGULAYARAK BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ.

19.06.2021
A+
A-

AK Parti Adıyaman Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Diyarbakır’da AK Parti binasına yapılan saldırıyla ilgili yapmış olduğu açıklamada provokasyonlara gelmeyeceklerini vurgulayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

AK Parti Diyarbakır İl Binasına yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili İbrahim Halil Fırat, “Bunların derdi Türkiye’yi karıştırmak. Allah’ın izniyle bunu başaramayacaklar. Bizim birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece buna fırsat vermeyeceğiz, kim ne yaparsa yapsın. Bizler terör bitene kadar durmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tabi bazıları provokasyonlarda bulunarak ülkeyi karıştırmaya çalışıyor. Sokakları karıştırıp milleti bir birine düşürmeye çalışıyor ama bizler bu oyunlara gelmeyeceğiz. Çok şükür AK Parti teşkilatı dimdik ayakta durmaya devam ediyor. Bütün teşkilatlarımız ayakta ve ayakta durmaya devam edecek. Kesinlikle bizler bu provokasyonlara gelmeyeceğiz. Rehberimiz olan cumhurbaşkanımızın yolunda ilerlemeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Türkiye sonuna kadar bu birlik ve beraberliğini koruyacak. Bizler bu ülkede kardeşiz bu kardeşliği kimse bozamayacak” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.