Site Rengi

DOLAR 18,8697
EURO 20,0103
ALTIN 1.107,39
BIST 5.071,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
13°C
Parçalı Bulutlu
Per 13°C
Cum 16°C
Cts 16°C
Paz 16°C

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: “Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır”

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN, “ZİLLETİN TEMSİLCİLERİ AKLINI BAŞINA ALMALIDIR. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’NİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNE VE AZİZ TÜRK MİLLETİNİN BİRLİĞİNE KASTETMEK ANCAK VE ANCAK TERÖRİSTLERİN ÇİZGİSİ OLABİLİR” DEDİ.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: “Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır”
05.11.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, “Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ve aziz Türk milletinin birliğine kastetmek ancak ve ancak teröristlerin çizgisi olabilir” dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı’nın milli güvenlik sorunu olmaya başladığını savunarak, “CHP ve İP, HDP’nin meşru ve makbul bir parti olduğunu iddia ile başladığı aklama süreçlerinde terörist başı Apo’ya temiz kağıdı vermeye yeltenmiştir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in sözlerini hatırlatan Büyükataman, “Sayın Genel Başkanımıza ’İlginç bir savrulma içinde yıllarca terörist başı dediği Apo’ya yakında sayın Öcalan diyecek’ iftirasını atan Heval Akşener, Siirt’te ‘Kürdistan’ tabirini normal karşılıyor, milletin kürsüsünden sayın Öcalan diyor. Bir bakıyorsunuz Batman’da düzenlediği mizansende sayın genel başkanımızın güya terörist ilan ettiği sebzelerden bahseden CHP’nin cazgırı Özgür Özel, ’Devletimizin bekasını tehdit eden terörist başı karnabahar’ ifadesiyle İmralı canisini günahsızlar listesine dahil ediyor” ifadelerine yer verdi.

“Zilletin temsilcileri aklını başına almalıdır” diyen Büyükataman, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bölünmez bütünlüğüne ve aziz Türk milletinin birliğine kastetmek ancak ve ancak teröristlerin çizgisi olabilir ve kutlu Türk devleti o çizgiyi bir daha görünmemek üzere silmeye muktedirdir” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.