Site Rengi

DOLAR 18,9390
EURO 19,9704
ALTIN 1.105,17
BIST 5.438,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 15°C
Az Bulutlu
Ankara
15°C
Az Bulutlu
Per 17°C
Cum 18°C
Cts 10°C
Paz 9°C

Kumluca Muhtarlar Derneği seçiminde başkan değişmedi

ANTALYA’NIN KUMLUCA İLÇESİNDE OLAN MUHTARLAR DERNEĞİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN MUHTARLAR DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURULUNDA DERNEK BAŞKANLIĞINA İBRAHİM SONGUR YENİDEN SEÇİLDİ.

Kumluca Muhtarlar Derneği seçiminde başkan değişmedi
09.09.2021
A+
A-

Antalya’nın Kumluca ilçesinde olan Muhtarlar Derneğinde gerçekleştirilen genel kurul sonunda dernek başkanlığına yeniden İbrahim Songur seçildi.

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanlığında gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul toplantısı Muhtarlar Derneği binasında yapıldı. Kongrenin divan başkanlığını en yaşlı üye olan Çayiçi Mahalle Muhtarı Mehmet Çaybaş yaptı. Yönetim Kurulu faaliyet raporu okundu ve ibraz edildi. Ardından dernek tahmini bütçesi belirlendi ve kabulü için oylandı, daha sonra dernek organları seçimi yapıldı.

Yapılan seçimler sonucunda, Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanlığına Eski Cami Mahalle Muhtarı İbrahim Songur yeniden seçildi. Yönetim Kurulu Üyeliklerine ise Beykonak Mahalle Muhtarı Ramazan Selçuk, Belen Mahale Muhtarı Hasan Acar, 50. Yıl Mahalle Muhtarı Memiş Aydın, Temel Eğitim Mahalle Muhtarı Cahit Benli, Mavikent Mahalle Muhtarı Adem Karataç ve Yeni Kışla Mahalle Muhtarı Hüsnü Canıtez getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.