Site Rengi

DOLAR 18,8778
EURO 20,0954
ALTIN 1.113,08
BIST 5.126,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
13°C
Parçalı Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Nihat İlhan’ın evini ziyaret etti

ELAZIĞ’DA BULUNAN KKTC CUMHURBAŞKANI ERSİN TATAR, KIBRIS’TA RUM ÇETELERİ TARAFINDAN EŞİ VE 3 ÇOCUĞU ŞEHİT EDİLEN TABİP TUĞGENERAL NİHAT İLHAN’IN HAYATINI KAYBETMEDEN ÖNCEKİ EVİNİ ZİYARET EDEREK ÇOCUKLARI VE TORUNLARIYLA BİR ARAYA GELDİ.

04.07.2021
A+
A-

Elazığ’da bulunan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Kıbrıs’ta Rum çeteleri tarafından eşi ve 3 çocuğu şehit edilen Tabip Tuğgeneral Nihat İlhan’ın hayatını kaybetmeden önceki evini ziyaret ederek, çocukları ve torunlarıyla bir araya geldi.

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, bir dizi gezi ve ziyaret için dün akşam saatlerinde Elazığ’a geldi. Gün içerisinde bazı programlara katılan Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs’ta Rum çeteleri tarafından eşi ve 3 çocuğu şehit edilen, kendisi de organ yetmezliği yüzünden vefat eden emekli Tabip Tuğgeneral Nihat İlhan ile ailesinin kabirlerini ziyaret etti. Tatar, daha sonra kent merkezinde Şehit İlhanlar Caddesi’nde İlhanlar ailesi anısına yapılan anıtı ziyaret ederek karanfil bıraktı. Ziyaretlerini sürdüren KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Nihat İlhan’ın hayatını kaybetmeden önce yaşadığı Cumhuriyet Mahallesi 171. Sokak’taki evini de ziyaret etti. Burada İlhan’ın çocukları ve torunlarıyla bir araya gelerek uzun süre sohbet eden KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, İlhan ailesine ait eski fotoğraflara baktı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.