Site Rengi

DOLAR 18,8764
EURO 20,1174
ALTIN 1.114,76
BIST 5.141,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
13°C
Parçalı Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Kars’ta AK kadınlar buluşması

KARS’TA AK KADINLAR BULUŞMASI(KARS-İHA)

Kars’ta AK kadınlar buluşması
10.09.2021
A+
A-

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde düzenlenen ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ toplantısı Kars’ta da yapıldı.

Kars Belediyesi Tarihi Aynalı Köşk Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Toplantının açılışında konuşan AK Parti Kars Kadın Kolları Başkanı Zelal Sara, girişimcilik ruhunun, o ülkenin milli zekasını yansıtan bir unsur olduğunu belirtti.

Zelal Sara, “Kadınların girişimcilik öz güvenini artırmak için, bir işe sıfırdan başlamanın cinsiyetle alakalı bir konu olmadığını, yüksek sesle anlatmamız gerekiyor. Bu bilincin yayılıp kök salması için, bu yolda öncü olmuş kadınlarımızın, deneyimlerini daha çok paylaşması gerekmektedir” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Zelal Sera, “Endişenin, olumsuz düşünmenin, kendinizden şüphe etmenin girişimci ruhunuza ket vurmasına asla izin vermeyelim. Yaşadığımız çağda, artık bedenin ve kas gücünün değil, zihnin, fikrin ve kalbin öne çıktığı bir dönemden geçiyoruz. Bugün, dün olduğumuz yerin çok ilerisindeyiz. İnanıyorum ki, gelecekte çok daha iyi noktalarda olacağız” diye konuştu.

Sara, “Ruhundaki ışığı ortaya çıkarmak için engel tanımayan bütün kadınlarımızı tebrik ediyor,

başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere kadınlarımıza destek veren devletimize ve kurumlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum. Çalışkanlığın ve başarının cinsiyeti olmaz diyerek, bu duygu ve düşüncelerle ‘Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları’ programın hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Kars Belediyesi Aynalı Köşkte düzenlenen toplantıya, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, 23. ve 24. Dönem Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, İnsan Hakları Başkanı Doç. Dr. Ayşe Nevin Sert, Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanı Dilara Sina Tabak ve MKYK Üyesi Sema Arıoğlu katıldı.

Karslı kadınların yoğun ilgi gösterdiği toplantı sonunda Başkan Zelal Sara, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı, 23. ve 24. Dönem Adana Milletvekili Fatoş Gürkan’a Ebu’l Hasan-ı Harakani ‘Fütuvvet Ağacı’ çerçeveli portresini hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.