Site Rengi

DOLAR 18,8764
EURO 20,1174
ALTIN 1.114,76
BIST 5.141,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
13°C
Parçalı Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Manisa’da esnaf ziyareti yaptı

İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER, “BAKIN, BU ÖFKE VE NEFRET DİLİ BİZİM DEĞİL. BİZ KAFA BULACAĞIZ ONLARLA. BİZ EĞLENECEĞİZ. SEÇMEN VELİNİMETTİR. BENİM GİBİ HEPİNİZİN KARŞISINA GELECEK AĞALAR. SİZ DE BİZE OYLARINIZI, PROJELERİMİZ ÜZERİNDEN. ÇÖZÜMLERİMİZ ÜZERİNDEN VERECEKSİNİZ. REKABETİ HİZMET VE PROJELER ÜZERİNDEN YAPTIRACAKSINIZ. ŞİMDİ BEN ONLARIN RAHATINI BOZDUM. BOZMAYA DEVAM EDİYORUM. ÖZÜR DE DİLEMEYECEĞİM. SİZLERİN RAHAT ETMESİ İÇİN AĞALARIN RAHATININ BOZULMASI LAZIM. MANİSA BUGÜN BÖYLEYSE ATTAYA GİDİYORLAR. ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUNLAR” DEDİ.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Manisa’da esnaf ziyareti yaptı
08.12.2021
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Manisa programında esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Manisa programına Turgutlu ilçesinden başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Atatürk Bulvarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Yoğun ilgiyle karşılanan Akşener esnafların sorunlarını dinlerken bir vatandaşın ’Cumhurbaşkanlığına aday mısınız?’ sorusuna, “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim diye ilan ettim zaten” şeklinde yanıt verdi. Turgutlu ziyaretinde Belediye Başkanı Çetin Akın’ı da makamında ziyaret eden Akşener daha sonra otobüsle Manisa’nın merkez ilçesi Şehzadeler’e geldi. Esnaf ziyaretinin yapılacağı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda kalabalığın ’Başbakan Akşener’ sloganları sonrası otobüsün önüne kurulan platformdan halka seslenen Akşener, kendilerinin ayrıştırıcı değil birleştirici bir tutum sergilemeye devam edeceklerini kaydetti. Akşener, “Bakın, bu öfke ve nefret dili bizim değil. Biz kafa bulacağız onlarla. Biz eğleneceğiz. Seçmen velinimettir. Benim gibi hepinizin karşısına gelecek ağalar. Siz de bize oylarınızı, projelerimiz üzerinden. çözümlerimiz üzerinden vereceksiniz. Rekabeti hizmet ve projeler üzerinden yaptıracaksınız. Şimdi ben onların rahatını bozdum. Bozmaya devam ediyorum. Özür de dilemeyeceğim. Sizlerin rahat etmesi için ağaların rahatının bozulması lazım. Manisa bugün böyleyse attaya gidiyorlar. Allah hepinizden razı olsunlar” dedi.

Akşener, esnafı dinledikten sonra Akhisar ilçesine geçti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.