Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

Başkanlar Cuma Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi

KONYA’NIN MERKEZ KARATAY İLÇE BELEDİYE BAŞKANI HASAN KILCA, KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY, SELÇUKLU BELEDİYE BAŞKANI AHMET PEKYATIRMACI, KONYA ESNAF VE SANATKÂRLAR ODALARI BİRLİĞİ (KONESOB) BAŞKANI MUHARREM KARABACAK İLE KONYA AYAKKABICILAR ESNAF VE SANATKARLAR ODASI BAŞKANI MUHAMMET ACAR; “CUMA BULUŞMALARI” KAPSAMINDA ESNAF İLE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ.

Başkanlar Cuma Buluşması’nda vatandaşlarla bir araya geldi
21.01.2022
A+
A-

Konya’nın merkez Karatay İlçe Belediye Başkanı Hasan Kılca, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ile Konya Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muhammet Acar “Cuma Buluşmaları” kapsamında esnaf ile vatandaşlarla bir araya geldi.

Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi’ndeki İrşad Cami’nde Cuma Namazı sonrası vatandaşlarla sohbet eden başkanlar; bölgenin taleplerini de vatandaşlardan dinledi. Konya Büyükşehir Belediyesi, Cuma çıkışı cemaate salep ikramında bulunurken, Konya Ayakkabıcılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası ise Ankara’da geçirdiği trafik kazasında vefat eden Konyaspor oyuncusu milli futbolcu Ahmet Çalık için helva ikramında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cuma Buluşmalarının istişarelerde bulunmak için güzel bir fırsat olduğunu belirterek, “Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitemizi ziyaret ederek hemşehrilerimizle hasbihal ettik. Cuma bereketimizi artıran bütün esnaflarımız ve hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca da istişare kültürü çerçevesinde sürdürdükleri Cuma Buluşmalarının öneminden bahsetti. Başkan Hasan Kılca, “Aykent Ayakkabıcılar Sanayi Sitemizi ziyaret ederek vatandaşlarımız ve esnafımızla buluştuk. Hem hemşehrilerimizin Cumalarını tebrik ederek dualarını alıyoruz hem de bölgeleriyle ilgili varsa taleplerini dinliyoruz. Hep birlikte ilçemizi ve şehrimizi geleceğe hazırlamak için çalışıyoruz. Bu süreçte her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ise, Konya’da artık gelenek haline gelen Cuma Buluşmaları başta olmak üzere her fırsatta vatandaşlarla iç içe olmaya gayret ettiklerini söyleyerek, “Ortak akılla birlikte şehrimizi günden güne güzelleştiriyoruz. Her bir hemşehrimizin görüşüne ve fikrine önem veriyoruz. Hemşehrilerimiz de bu sürece önemli katkılar sunuyor. Bu vesileyle tüm hemşehrilerimin Cumasını tebrik ediyor, hayırlı ve bereketli bir gün diliyorum” ifadelerini kullandı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.