Site Rengi

DOLAR 18,8802
EURO 20,0147
ALTIN 1.106,53
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Çok Bulutlu
Ankara
14°C
Çok Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Başkan Soyer, İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla buluştu

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER, 30 EKİM 2020 DEPREMİNDE HAYATINI KAYBEDEN 117 VATANDAŞIN YAKINLARINI MİSAFİR ETTİ.

Başkan Soyer, İzmir depreminde hayatını kaybedenlerin yakınlarıyla buluştu
30.01.2022
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim 2020 depreminde hayatını kaybeden 117 vatandaşın yakınlarını misafir etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 30 Ekim 2020 depreminde hayatını kaybeden 117 vatandaşın yakınları ile bir araya geldi. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda düzenlenen yemekli buluşmaya Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri, CHP İzmir Milletvekilleri Mahir Polat ve Özcan Purçu, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İZDEDA yöneticileri, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve depremzedeler katıldı. Başkan Tunç Soyer, sırayla tüm misafirlerin masasını ziyaret ederek yakından ilgilendi. Hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Soyer, yakınlarının yaşadığı sorunları ve taleplerini dinleyerek tek tek not aldı.

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, “Derneğimizi kurduğumuz günden bu yana depremzedelerin dertlerine derman olmaya çalıştık. Derneğimizin tek derdinin emsal artışı ve faizsiz kredi olduğu sanılmasın. Dernek olarak yalnızca bu taleplerde bulunmadık. Gece yatağa aç yatan çocuklarımızın, evini yitirip gözyaşı döken büyüklerimizin yanında olduk. Yaşanan depremle birlikte ekonomik sıkıntılar çekerek öğrenimlerini zorla devam ettiren gençlerimizi yalnız bırakmadık. Yitirdiğimiz canlar için adalet arayışının bir parçası olmaya çalıştık. Depremzedenin yarasını yine başka bir depremzede kapatıyor. Bizler sevinçte değil, acıda ve kederde ortaklaşmış insanlarız. 30 Ekim’den bugüne yanımızda olan başkanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler deprem şehitlerinin aileleri olarak bizlere emanetsiniz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.