Site Rengi

DOLAR 18,8902
EURO 20,0452
ALTIN 1.098,94
BIST 5.222,27
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 13°C
Cts 10°C

Başkan Onur Düvenli güven tazeledi

BAŞKAN ONUR DÜVENLİ GÜVEN TAZELEDİ

Başkan Onur Düvenli güven tazeledi
01.02.2022
A+
A-

Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde Berberler ve Kuaförler Odası’nın Genel Kurulu’nda mevcut başkan Onur Düvenli yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşen genel kurula Kütahya Esnaf Odaları Birlik Başkanı İbrahim Yiğit, Siyasi Parti Başkanları ve yönetimleri Tavşanlı Oda başkanları ve oda üyeleri katıldı.

Tavşanlı Berberler ve Kuaförler Odası Genel Kurulunda mevcut Başkan Onur Düvenli tek aday olarak yeniden başkan seçildi.

Genel Kurul yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Seçim öncesi konuşma yapan Başkan Düvenli, “Öncelikle genel kurulumuza katılan herkese teşekkürlerimi sunarım. 2015 yılın Göreve geldiğimizden bu yana elimizden geldiğince üyelerimizin yanında durduk. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da daima yanınızda olacağım” dedi.

Onur Düvenli başkanlığından yönetim şu isimlerden oluştu; Başkan Onur Düvenli, Ali Altınay, Ahmet Küçük, İsa Yeşil, Ercan Öz, Rıza Dağıstan, Erkan Eryılmaz. Denetim Üyeliğine ise Figen Gezer, Özlem Erten ve Hacer Durmuş.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.