Site Rengi

DOLAR 18,8851
EURO 19,9367
ALTIN 1.100,62
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 13°C
Cum 14°C

Bakan Pakdemirli: “Vatandaş, zor koşullarda yöneticileri yanında görmek istiyor”

TARIM VE ORMAN BAKANI BEKİR PAKDEMİRLİ, ZOR KOŞULLARDA VATANDAŞIN YÖNETİCİLERİ YANINDA GÖRMEK İSTEDİĞİNİ BELİRTEREK, “BU YÜZDEN GEÇENLERDE İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANINA DA TAVSİYEDE BULUNDUM. YANİ YEMEĞİN, RANDEVUN OLABİLİR AMA ERTELE. KAR KÜREME ARAÇLARININ YANINDA OL, BİR TANESİNİN ÜSTÜNDE OL” DEDİ.

Bakan Pakdemirli: “Vatandaş, zor koşullarda yöneticileri yanında görmek istiyor”
02.02.2022
A+
A-

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, zor koşullarda vatandaşın yöneticileri yanında görmek istediğini belirterek, “Bu yüzden geçenlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına da tavsiyede bulundum. Yani yemeğin, randevun olabilir ama ertele. Kar küreme araçlarının yanında ol, bir tanesinin üstünde ol” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’de bir otelde düzenlenen İzmir Medya Plaftormu buluşmasında gazetecilerle bir araya gelerek güncel gelişmeler ve tarım politikalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çiftçinin, üreticinin ve tüketicinin haklarını korumak için durmaksızın çalıştıklarını kaydeden Pakdemirli, yaz aylarında da orman yangınlarına karşı büyük mücadele verdiklerini hatırlattı.

Meteorolojik nedenlerin de dezavantaja yol açtığını ve yangınlar nedeniyle çok sıkıntılı dönemler yaşandığını söyleyen Pakdemirli, yangın söndürme çalışmaları sırasında 40 gün boyunca evine 1 ya da 2 gün gidebildiğini anlatarak, “Eşinizden ve çocuklardan negatif geri dönüşler olabiliyor. Bizim oğlan beni itfaiyeci sanmaya başladı. En son ‘Anne biraz odun getir, ben bahçede yangın çıkaracağım. O zaman babam gelir, onu da görmüş oluruz’ demiş. Zor günler. Allah Cumhurbaşkanımızdan bin kez razı olsun. Milletin bir derdi olduğunda yöneticilerin de milletin yanında olmasını istiyor. O yüzden biz de herhangi bir şey olduğu zaman vatandaşın yanında oluyoruz. Bazen can kayıpları oluyor, bunları hiç arzu etmiyoruz” dedi.

Zor koşullarda vatandaşın yöneticileri yanında görmek istediğini belirten Pakdemirli, “Yöneticiler yanında olduğunda vatandaş kendini daha rahat hissediyor. Bu yüzden geçenlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanına da tavsiyede bulundum. Yani yemeğin, randevun olabilir ama ertele. Kar küreme araçlarının yanında ol, bir tanesinin üstünde ol. Vatandaş da desin ki ‘arkadaşlar gereğini yapıyor, biraz daha sabırlı olmamız lazım’. Farklı görüntü olduğu zaman vatandaşın gözünde farklı görüntü ortaya çıkabiliyor” diye konuştu.

Pakdemirli, tarım kredi borçlarının ertelenmesi veya faizlerin silinmesi gibi bir çalışma olup olmadığı sorusunu üzerine, faizlerin silinmesinin sektörü doğru bir noktaya getirmeyeceğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.