Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C

AK Partili gençlerden CHP’li Odabaşoğlu’na kınama

AK PARTİ DENİZLİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKAN VEKİLİ İZZET ALTUNBAŞ, CHP DENİZLİ GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI’NIN YAPTIĞI TALİHSİZ AÇIKLAMAYI KINAYARAK, “CUMHURBAŞKANINI SEVMEYEBİLİRSİNİZ, ANCAK VATANDAŞIN SEÇTİĞİ CUMHURBAŞKANINA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ” CEVABINI VERDİ.

AK Partili gençlerden CHP’li Odabaşoğlu’na kınama
27.09.2021
A+
A-

AK Parti Gençlik Kolları Denizli İl Başkanvekili İzzet Altunbaş, CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Turgay Odabaşoğlu’nu kınadı.

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” mantığı ile hareket etmeye devam edeceklerini ifade eden AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanvekili İzzet Altunbaş, “Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Gençlik Kolları Başkanı Odabaşıoğlu’nun açıklamalarını AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ülkemizin gençliği ile birlikte büyük bir üzüntü ile okuduk. Türkiye Cumhuriyetimizin tarihinde ilk defa aziz milletimiz tarafından verilen direkt oylar ile sandıktan çıkan Cumhurbaşkanımızı sevmeyebilirsiniz ancak Saygı duymak zorundasınız. Biz hiç bir zaman kafa kırmanın derdinde olmadık. Kafanın içindeki gayri milli düşüncelerle mücadele ettik. Biz ellerin kırılması derdinde olmadık. Kime oy verirse versin Milletimizin o mübarek ellerini kimsenin kırmasına da müsaade etmeyiz. Biz ’İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ dedik ve demeye de devam edeceğiz. Milletimizi tehdit etmek aşağılamak hastalığından vazgeçmediğiniz için bu Millet size asla destek vermeyecektir. AK Parti Denizli İl Gençlik Kolları olarak size demokrasiye inanmanızı tavsiye ediyoruz. Unutmayın ki ’Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.