Site Rengi

DOLAR 18,8743
EURO 20,1214
ALTIN 1.113,91
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

AK Parti’den Cumhurbaşkanı’nı hedef gösteren gazeteci hakkında suç duyurusu

AK PARTİ BİLECİK İL BAŞKANI SERKAN YILDIRIM, CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A HEDEF ALARAK PAYLAŞIM YAPAN ŞAHIS HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU.

AK Parti’den Cumhurbaşkanı’nı hedef gösteren gazeteci hakkında suç duyurusu
10.11.2021
A+
A-

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hedef alarak paylaşım yapan şahıs hakkında suç duyurusunda bulunarak, “Ne yazık ki ilimizde de kendini gazeteci olarak konumlandıran fakat gazetecilik gibi kutsal bir mesleği yapmaya layık olmayan Mehmet Erdem adındaki bir şahıs şehit yakınına utanmadan küfür eden Lütfü Türkkan’a sahip çıkarak Cumhurbaşkanımızı ve milletimizi hedef göstermiş ve hakaret etmiştir” dedi.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik’te gazetecilik yapan Mehmet Erdem’in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla ilgili Bilecik Adliye Sarayında suç duyurusunda bulundu. Adliye çıkışı gazetecilere açıklama yapan Yıldırım, “Geçtiğimiz günlerde Bingöl’de meydana gelen çirkin olayda bu milletin vekili olmayı hak etmeyen bir şahıs, acısını yüreğine gömmüş bir şehit yakınına ağza alınmayacak derecede küfür ettiği tüm Türkiye şahit oldu. Tüm ülke tek yürek bir şekilde bu olaya tepki gösterirken akıl almaz bir şekilde bazı kesimlerde küfürbaz şahsa destek gelmektedir. Ne yazık ki ilimizde de kendini gazeteci olarak konumlandıran fakat gazetecilik gibi kutsal bir mesleği yapmaya layık olmayan Mehmet Erdem adındaki bir şahıs şehit yakınına utanmadan küfür eden Lütfü Türkkan’a sahip çıkarak cumhurbaşkanımızı ve milletimizi hedef göstermiş ve hakaret etmiştir. Bu nedenle cumhuriyet başsavcılığına şahıs aleyhinde suç duyurusunda bulunulmuş, yasal sürecinde takipçisi olunacaktır. Ne talihsizliktir ki şehit yakınlarına hakaret edenleri savunan bu şahıs, aynı zamanda Türk bayrağının arkasına sığınmaktadır. Bu nasıl bir kindir, bu nasıl bir düşmanlıktır, bunun hesabını biz değil Türk adaleti soracaktır. Yazıklar olsun şehir yakınına küfür edenlere, yazıklar olsun milletine küfür edenlere arka çıkanlara, hiç biri şehirlerimizin ve gazilerimizin hakkını ödeyemezler” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.