Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 17°C
Per 14°C

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: “Trabzon’da yaşıyorlar ama bu şehre turist olmuşlar”

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ BAHAR AYVAZOĞLU

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: “Trabzon’da yaşıyorlar ama bu şehre turist olmuşlar”
29.01.2022
A+
A-

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Türkiye’deki muhalefetin ülkenin büyümesine ayak bağı olduğunu belirterek “Bütün dünyada üretimin durduğu tedarik sisteminin zarar gördüğü ekonomik kapanmaların bir dönemde Trabzon’da 2.3 Milyarlık yatırım yaptık ama muhalefeti bir türlü memnun edemedik “dedi.

Türkiye’deki muhalefetin ülkeye yapılan yatırımları görmezden geldiğini ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu ” AK Parti olarak 19 yıldır Trabzon’a sayısız hizmet ve yatırımlar yapıyoruz. Yurt dışında ya da şehir dışında yaşayıp uzun zaman aralıklarla Trabzon’a gelenler yapılan yatırımları gördüklerinde kendi ülkeleriyle kendi şehirleriyle gurur duyuyorlar. Trabzon’un hızla geliştiğini gittikleri yerlerde anlatıyorlar. Fakat bizim bu muhalefet gözüne batan bu yatırımları görmeyecek kadar kör olmuş. Trabzon’a turist olarak gelenlerden beter durumdalar. Trabzon’da yaşıyorlar ama bu şehre turist olmuşlar. İnşallah bu şehre turist olmaktan vazgeçip muhalefet olmanın yapılan yatırımlara da karşı olmak zorunluluğunun olmadığını idrak edecek seviyeye gelirler.” cümleleri ile muhalefet partilerini eleştirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’da yapacağı toplu açılış törenine herkesi davet eden Ayvazoğlu “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenine herkesi davet ediyorum. Kıymetli Trabzonlu hemşehrilerimiz zaten Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı coşku ile karşılamaya hazırlanıyor. Bunun yanında Trabzon’a çivi çalışmadığını iddia eden muhalefet partileri de açılış törenini canlı şekilde takip edebilir. Belki bu sayede Trabzon’a yapılan yatırımlar hakkında bilgi sahibi olup aydınlanırlar” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.