Site Rengi

DOLAR 18,8743
EURO 20,1214
ALTIN 1.113,91
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 17°C

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN RİZE PROGRAMINA KATILMAK İÇİN BUGÜN TRABZON’A GELEN AK PARTİ GENEL BAŞKAN VEKİLİ BİNALİ YILDIRIM İLE ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM, ÇALIŞMALARI BÜYÜK ORANDA TAMAMLANAN ORTAHİSAR MİLLET BAHÇESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu
03.09.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programına katılmak için bugün Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çalışmaları büyük oranda tamamlanan Ortahisar Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rize programına katılmak üzere bugün Trabzon’a geldi. Yıldırım ve Kurum’u havalimanında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve il protokolü karşıladı.

Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon ziyaretlerinde ilk olarak Ayasofya Camii’nde Cuma Namazı kıldılar. Ardından Ayasofya mevkiinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım ve Kurum, ardından Trabzon’un prestij projeleri arasında yer alan Ortahisar Millet Bahçesi’nin son durumunu yerinde gördü.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan buz pateni ve kaykay pisti ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Ortahisar Millet Bahçesi’nin çok güzel olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, “Millet Bahçemiz Trabzonlu vatandaşlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.