Site Rengi

DOLAR 18,8714
EURO 20,0050
ALTIN 1.105,93
BIST 5.086,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Çok Bulutlu
Ankara
14°C
Çok Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 16°C
Pts 17°C

Oda Başkanı Sayaoğlu, 22 yıllık oda başkanlığı görevini bıraktı

KİLİS BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI BAŞKANI MUSTAFA SAYAOĞLU, 22 YILDIR ARALIKSIZ YÜRÜTTÜĞÜ ODA BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ BIRAKARAK, SEÇİMLERDE ADAY OLMAYACAĞINI SÖYLEDİ.

Oda Başkanı Sayaoğlu, 22 yıllık oda başkanlığı görevini bıraktı
18.11.2021
A+
A-

Kilis Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mustafa Sayaoğlu, 22 Yıldır aralıksız yürüttüğü oda başkanlığı görevini bırakarak, seçimlerde aday olmayacağını söyledi.

Oda Başkanı Mustafa Sayaoğlu, 2022 yılında yapılacak olan oda başkanlığı seçimlerine aday olmayacağını ifade ederek, “Bugün odamızda berberler ve kuaförler odasında hepsi birbirinden değerli aday dört arkadaşla oturup yemek yedikten sonra birlik beraberlik çağrısında bulundum. Şahsımın aday olmayacağımı duyurduktan sonra aday arkadaşlarında bir birinize saygılı olup saygı çerçevesinde dedikodusuz kalp kırmadan seçim çalışmalarını sürdürmelerini istedim. Allaha şükür 22 yılını doldurduğum oda başkanlığında hep idareci olmuşumdur. Her şeye göğüs gererek güzel bir ekip çalışması yaptık. Yönetimde ve denetim kurulu benimle bu güne kadar çalışan arkadaşlarıma teşekkür ederim. Aday olup seçilecek arkadaşlara başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.