Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Hayvansever kimliğiyle tanınan Yüksel, Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası’nın başkanı seçildi

SEÇİME GİDEN DİYARBAKIR KUYUMCULAR VE SARRAFLAR ODASI BAŞKANLIĞI’NIN GALİBİ, ÜYELERİNİN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNUN DESTEĞİNİ ALAN YÜKSEL GOLD YÖNETİM KURULU BAŞKANI MEHMET YÜKSEL OLDU.

Hayvansever kimliğiyle tanınan Yüksel, Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası’nın başkanı seçildi
30.01.2022
A+
A-

Seçime giden Diyarbakır Kuyumcular ve Sarraflar Odası Başkanlığı’nın galibi, üyelerinin büyük çoğunluğunun desteğini alan Yüksel Gold Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yüksel oldu.

Diyarbakır ve Türkiye’de hayvansever kimliğiyle tanınan kuyumcu Mehmet Yüksel, camiasının talebi ve desteğini alarak girdiği oda başkanlığını farklı kazandı. Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde yapılan heyecanlı seçimde Mehmet Yüksel ve Şeyhmus Türkan yarıştı. Oylama tamamlanıp resmi sonuçların açıklanmasıyla 244 oy kullanıldı. 1 boş, 3 geçersiz sayılan oylamada Türkan 95 oy alırken, Yüksel 144 oyla görevi eski Başkan Yunus Öner’den devir aldı.

“Bu yolda hep birlikte yürümeye başlıyoruz, hayırlı olsun”

Yeni başkan Yüksel, bu yolda büyük başarılara imza atacaklarını kaydederek kendisine destek olan esnafa teşekkür etti. Yüksel, “Seçimimizin hayırlı olması birlik ve beraberliğimize vesile olmasını temenni ediyorum. Yaklaşık 4 aydır başladığımız seçim süresi boyunca hiçbir ayrım gözetmeden oyu olsun veya olmasın tüm esnaf arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Sizlerin birebir sorun ve önerilerini dinledik. Proje ve yapacaklarımızı bıkmadan anlattık, bizleri sabırla dinlediğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu yolda şahsım ve projelerime inanan, bu yolda canla başla çalışan tüm dostlarımız, değerli yönetimime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Hepimizin sektörde sorunları o kadar çoğaldı ki, iş çığırından çıktı, çekilmez hal aldı. Bu sorunlardan dolayı kıymetli bazı arkadaşlarımızın önerisiyle kendimizi bu yolda bulduk. Bu yolda hep birlikte yürümeye başlıyoruz, hayırlı olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.