Site Rengi

DOLAR 18,8688
EURO 20,0958
ALTIN 1.113,73
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Başkan Özdemir: “İlçemizde 5 yıl sonunda işsizlik ve işsizliğe bağlı göç bitecek”

HAVZA MUHTARLARI DERNEĞİ’NİN BU YILKİ SON İSTİŞARE TOPLANTISINA KATILAN HAVZA BELEDİYE BAŞKANI SEBAHATTİN ÖZDEMİR, “5 YIL SONUNDA İŞSİZLİK VE İŞSİZLİĞE BAĞLI GÖÇ SORUNU TAMAMEN BİTECEK“ DEDİ. DERNEK BAŞKANI AHMET ÇAVDAR BAŞKANLIĞINDA DERNEK LOKALİNDE DÜZENLENEN TOPLANTIDA GÜNDEMDEKİ MADDELER GÖRÜŞÜLDÜ.

Başkan Özdemir: “İlçemizde 5 yıl sonunda işsizlik ve işsizliğe bağlı göç bitecek”
28.12.2021
A+
A-

Havza Muhtarları Derneği’nin bu yılki son istişare toplantısına katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “5 yıl sonunda işsizlik ve işsizliğe bağlı göç sorunu tamamen bitecek“ dedi.

Dernek Başkanı Ahmet Çavdar başkanlığında dernek lokalinde düzenlenen toplantıda gündemdeki maddeler görüşüldü.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı Ahmet Çavdar yapılan toplantılar ile dernek üyesi muhtarların bir araya gelme şansı bulduklarını belirterek, “Düzenlediğimiz bu yılın son toplantısı ile mahallelerimizde yapılan işleri değerlendireceğiz. Bu vesile ile tüm mahalle muhtarlarımızın yeni yıllarını kutlar hayırlar getirmesini temenni ederim” diye konuştu.

Toplantıya katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, muhtarlara Havza Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi vererek, “Havzamız hızlı bir şekilde büyüyor. Bu büyümeyi daha da hızlandıracak olan Havza Organize Sanayi Bölgemiz. İnşallah Havza Organize Sanayi 4 bin 500 dekar alana çıkıyor. Bunun çalışmaları devam ediyor. Havza OSB’ye yatırımcı bulmak için Kaymakamlığımız ve Havza Ticaret ve Sanayi Odamız ile diğer paydaşlarımız ile çalışmalarımıza hız verdik. Bu amaç ile il il yatırımcılarımızın ayağına kadar gidiyoruz. Bizler için mesafe önemli değil. Önemli olan ilçemize yatırımcı gelmesi. İnşallah yapılan bu çalışmalar neticesinde ilçemizde 5 yıl sonunda işsizlik ve işsizliğe bağlı göç sorunu tamamen bitecek. Havza Belediyesi olarak 2022 yılı programımızı da halkımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak yaptık. Yeni yılın siz değerli muhtarlarımıza ve mahalle sakinlerine hayırlar getirmesini Mevla’dan niyaz ederim” şeklinde konuştu.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise iktidar partisinin temsilcisi olarak ilçe adına yapılacak her işe yardımcı olacaklarını vurgulayarak muhtarların yeni yıllarını kutladı. MHP Havza İlçe Başkanı Ferhat Gültekin ise Cumhur İttifakı ortağı olarak yapılan her çalışmaya destek olduklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Özdemir, Kayan ve Gültekin muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.