Site Rengi

DOLAR 18,8688
EURO 20,0958
ALTIN 1.113,73
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Başkan Güngör: “Yapamayacağız hiçbir şeyin sözünü vermedik, ancak verdiğimiz sözleri de neredeyse hepsini gerçekleştirdik”

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI HAYRETTİN GÜNGÖR, DULKADİROĞLU MUHTARLAR DERNEĞİ’NİN 2. OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ’NE KATILDI.

15.07.2021
A+
A-

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği’nin 2. Olağanüstü Kongresi’ne katıldı.

Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği’nin olağanüstü seçim toplantısında konuşan Başkan Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe belediyelerimiz ve muhtarlarımızla üst düzey bir koordinasyonla çalışmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimizde her bir yerleşim yerimizin ihtiyaçlarını tespit ettik ve bunları büyük ölçüde yerine getirdik” dedi.

Kentteki tüm yatırımların programlı şekilde gerçekleştiğini vurgulayan Başkan Güngör, “Biz hangi mahallemizde, hangi ilçemizde bir ihtiyaç var bunun tespitini yaptık. Yapamayacağız hiçbir şeyin sözünü vermedik, ancak verdiğimiz sözleri de neredeyse hepsini gerçekleştirdik. Programlı şekilde de bu ihtiyaçları hamdolsun karşılıyoruz. Cumhurbaşkanlığımız, İller Bankamız aracılığıyla çok önemli bir kaynak daha elde ettik. Yarısı hibe olmak üzere 100 Milyon Euro, yani 1 Milyar Türk Lirası bu kaynak şehrimizin ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacak. KASKİ’miz ve Büyükşehir Belediyemizin yıllık bütçesi kadar olan bu rakam, özellikle alt ve üstyapı ihtiyaçlarının büyük kısmını karşılayacak. Meydan proje alanımızdaki işlevsiz yapıları yıkarak şehrin tarihi dokusuna uygun bir proje hayata geçiriyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.