Site Rengi

DOLAR 18,8818
EURO 19,9336
ALTIN 1.100,64
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Avanos’a OSB müjdesi

SOLDAN SAĞA İL GENEL MECLİS BAŞKANI GÜRBÜZ DİNÇ, NEVŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ YÜCEL MENEKŞE AVANOS BELEDİYE BAŞKANI ALPER CELAL İLBAŞ NEVŞEHİR VALİSİ İNCE SEZER BECEL NTSO BAŞKANI M.ARİF PARMAKSIZ NEVŞEHİR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA AÇIKGÖZ NEVŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MEHMET SAVRAN İL ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ KAMİL DURU

Avanos’a OSB müjdesi
28.01.2022
A+
A-

Nevşehir’in Avanos ilçesine “Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bögesi” kurulacağı müjdesini Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M.Arif Parmaksız verdi.

Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulmasına dair protokol Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel başkanlığında, protokol üyelerinin katılımlarıyla Valilik toplantı salonunda imzalandı. Nevşehir Valilik toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile Organize Sanayi Bölgesinin kurucu ortakları olan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız, Avanos Belediye Başkanı Alper Celal İbaş, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru katıldı.

İmza töreni sonrasında yazılı bir açıklama yapan NTSO Başkanı M.Arif Parmaksız “Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir İl Özel İdaresi ve Avanos Belediyesi’nin iştirakleri ile Avanos-Kapadokya Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş protokol imza töreni Valimiz İnci Sezer Başkanlığında gerçekleştirildi. Odamız görev ve sorumluluk alanı içerisinde yer alan ve turizmi ile adından bahsettiren Avanos’umuzun sanayisinin de geliştirilmesi ile kurulacak bölgede istihdama ve imalata önemli katkı sağlanacak. Malumlarınız olduğu üzere kısa bir süre önce ”Nevşehir Kozaklı Tarıma Dayalı İhtisas Sera (Jeotermal Kaynaklı) OSB” kuruluşunda yer seçimi aşamasına geçildiğinin müjdesini İlimiz ile paylaşmıştık. Avanos İlçemizde kuruluş çalışmalarına başladığımız OSB ile ilgili olarak da hızlı bir şekilde Valimiz başkanlığında uyum içerisinde çalışarak neticeye varacağımıza inanıyorum.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası olarak; görev, yetki ve sorumluluk alanımız içerisinde gerek Nevşehir Merkez İlçemiz, gerekse diğer ilçelerimizde ekonomik ve sosyal hayatı etkileyecek ve geliştirecek her türlü proje ve organizasyonda öncülük etmeye ve destek vermeye devam edeceğiz. Nevşehir’imizin 4. Organize Sanayi Bölgesi Nevşehir’e ve Avanos’a hayırlı olsun.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.