Site Rengi

DOLAR 18,8841
EURO 20,0268
ALTIN 1.103,43
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 13°C

Osmaneli’de Kaymakam Ünal ile Belediye Başkanı Şahin öğrencileri ziyaret etti

OSMANELİ İLÇESİN DE KORONA VİRÜS (COVİD-19) TEDBİRLERİ KAPSAMINDA AÇILAN OKULLARI ZİYARET EDEN KAYMAKAM YÜKSEL ÜNAL VE BELEDİYE BAŞKANI MÜNÜR ŞAHİN, ÖĞRENCİLERİN YÜZ YÜZE EĞİTİMLERİNİN İLK GÜN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU.

Osmaneli’de Kaymakam Ünal ile Belediye Başkanı Şahin öğrencileri ziyaret etti
06.09.2021
A+
A-

Bilecik’in Osmaneli İlçe Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Başkanı Münür Şahin, öğrencilerin yüz yüze eğitimlerinin ilk gün sevinçlerine ortak oldu.

Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal ile Belediye Başkanı Münür Şahin 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında yüz yüze eğitimin başlamasından dolayı Balaban İlkokuluna ve Atatürk Ortaokuluna giderek öğrencileri sınıflarında ziyaret etti. Okullara İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş ile birlikte giden Kaymakam Ünal ve Belediye Başkanı Şahin öğrencilere koronavirüs ile ilgili sorular yöneltti. Öğrencilerinin korona virüs ile ilgili bilgili olmaları Kaymakam Ünal’ı memnun etti.

Ziyaretleri sonrası açıklamada bulunan Kaymakam Yüksel Ünal, “İlçemizde tüm öğrenciler yüz yüze eğitime başladılar. Atatürk Ortaokulumuzdaki güçlendirme çalışmalarından dolayı bu yıl eğitimlerine Balaban okulumuzda devam edecekler. Balaban okulumuz binası itibarıyla yeni bir okul. Hem yeni okulumuzu görmek hem de sınıflarda öğrencilerimizi ziyaret etmek amacıyla buraya geldik. Öğrencilerimizi maske mesafe ve hijyen konusunda bilgilendirmeye devam ediyoruz. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılını heyecanla karşılamaya hazırlanırken, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ve ilgili bakanlarımızın destekleriyle okullarımızda koronavirüs

tedbirlerine uygun bir şekilde yüz yüze eğitim ortamını sağlayacak her türlü tedbirimizi aldık. Okullarımızda aldığımız tedbirlerle çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde eğitim almalarını sağlayacağız. Pandemi ile mücadelede dünyaya örnek olan mücadelemizin sekteye uğramaması ve öğrencilerimizin yeniden yüz yüze eğitimden uzak kalmamaları için belirlenen koronavirüs tedbirlerine uymak bizim için hayati öneme sahiptir. Maske, mesafe ve hijyen konusundaki kurallara riayet ederek, sırası gelen vatandaşlarımız ve evlatlarımızın aşılarını zamanında olmaları ülkemizin salgınla mücadelesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle 2021-2022 Eğitim-Öğretim sezonunun öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, aileleri ve tüm idarecilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.