Site Rengi

DOLAR 18,8659
EURO 20,0914
ALTIN 1.113,15
BIST 5.149,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 14°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
14°C
Parçalı Bulutlu
Çar 13°C
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C

Görgün, Derince’de Gençlerle Buluştu

DERİNCE BELEDİYESİ’NİN KONUĞU OLARAK KOCAELİ’YE GELEN ASELSAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI VE GENEL MÜDÜRÜ PROF. DR. HALUK GÖRGÜN, ‘TEKNOLOJİ İLE YENİ ÇAĞA BAKIŞ’ KONULU ‘GENÇLERLE SÖYLEŞİ’ PROGRAMINDA DERİNCELİ ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Görgün, Derince’de Gençlerle Buluştu
18.12.2021
A+
A-

Derince Belediyesi’nin konuğu olarak Kocaeli’ye gelen ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, ’Teknoloji ile Yeni Çağa Bakış’ konulu ’Gençlerle Söyleşi’ programında Derinceli öğrencilerle bir araya geldi.

Derince Belediyesi’nin düzenlediği ilçede eğitim gören 12. sınıf öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen ’Gençlerle Söyleşi’ programına konuk olan ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, ’Teknoloji ile Yeni Çağa Bakış’ konusunda önemli mesajlar verdi.

Başkan Aygün konuşmasında “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin haberleşme ihtiyaçlarının milli imkanlarla karşılanması için 1975 yılında kurulan ASELSAN’ın bugün geldiği konumdan bizler de büyük kıvanç duyuyoruz. ASELSAN milletimizden aldığımız ilhamla Türk mühendisliğinin gücünü dünyaya göstermeye devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde son 19 yılda yaptığımız hamlelerle ülkemiz adeta kabuk değiştirdi. İnanıyorum ki başta savunma sanayi olmak üzere ihtiyaç duyulan her noktada ülkemiz güçlenmeye ve dünyada söz sahibi olmaya devam edecek. Bunu sağlayacak olanlar da siz bu salonları dolduran gençlerimiz olacaksınız. Ben bu vesileyle Haluk Görgün hocamız başta olmak üzere milletimizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmaya devam eden tüm ASELSAN ailesine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.