Site Rengi

DOLAR 18,8641
EURO 19,8545
ALTIN 1.097,76
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 13°C

Çeşme Belediyesi eski Başkanı Ertan, anaokulu yaptıracak

İZMİR’İN ÇEŞME İLÇESİNDE, DAHA ÖNCE BİRÇOK OKUL YAPTIRARAK EĞİTİME KATKI SAĞLAYAN ÇEŞME BELEDİYESİ ESKİ BAŞKANI NURİ ERTAN, ŞİMDİ DE ANAOKULU YAPTIRMAK İÇİN PROTOKOL İMZALADI. (FOTOĞRAFTA SOLDAN ÜNAL ÇAKICI, NURİ ERTAN, ŞAHAN ÇÖKER)

Çeşme Belediyesi eski Başkanı Ertan, anaokulu yaptıracak
26.11.2021
A+
A-

İzmir’in Çeşme ilçesinde, daha önce birçok okul yaptırarak eğitime katkı sağlayan Çeşme Belediyesi eski Başkanı Nuri Ertan, şimdi de anaokulu yaptırmak için protokol imzaladı.

Çeşme Belediyesinin iki dönem başkanlığı yapan Nuri Ertan, daha önce bir çok okul yaptırmıştı. Nuri Ertan, bu kez de anaokulu yaptırmak için kolları sıvadı. Anaokulunun protokolü ise Çeşme Kaymakamı Ünal Çakıcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan Çöker ile birlikte imzalandı.

Protokolü imzalarken bir konuşma yapan Ertan, “Bundan 18 sene önce, Sıdıka-Kelami Ertan Ortaokulu’nu yapmak için İzmir’de imza atmıştık. Bugün de okulumuzun Müdürü Hikmet Aykut’un ricalarıyla ve kaymakamımızın talimatlarıyla, burada çok güzel bir anaokulu yapacağız. Bu anaokulunu önümüzdeki yıla yetiştireceğiz. Anaokulunun çatısında beton kullanmayı düşünmüyorum. Ahşap bir çatı olacak ve ortasında cam sistemi olacak ki içeri güneş girsin” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.