Site Rengi

DOLAR 18,9561
EURO 20,0355
ALTIN 1.105,85
BIST 5.465,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 10°C
Paz 9°C
Pts 10°C

Bakan Özer ve öğretmenler Başöğretmen’in huzurunda

MİLLİ EĞİTİM BAKANI MAHMUT ÖZER, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE BERABERİNDEKİ HEYET İLE BİRLİKTE ANITKABİR’İ ZİYARET ETTİ.

Bakan Özer ve öğretmenler Başöğretmen’in huzurunda
24.11.2021
A+
A-

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Bakan Özer, Anıtkabir Özel Defterine yazdığı mesajda, “Yeni nesilleri emanet ettiğiniz öğretmenlerimizle birlikte bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda gelecek kuşaklara daha müreffeh, güçlü ve itibarlı bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle beraberindeki heyet ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti. Bakan Özer başkanlığındaki heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine geldi. Bakan Selçuk’un mozoleye çelenk bırakması sonrasında saygı duruşunda bulunuldu.

Daha sonra Misak-ı Milli Kulesi’ne geçen Bakan Özer, Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

“Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk; ‘Yeni nesil sizlerin eseri olacaktır. Eserin kıymeti, sizin maharetiniz ve fedakarlığınız derecesiyle orantılı bulunacaktır’ diyerek önemini işaret buyurduğunuz öğretmenlerimizin bu özel gününde ’24 Kasım Öğretmenler Günü’ vesilesiyle huzurlarınızdayız. Ülkemizin en büyük zenginliği olan çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi, donanım ve beceriyle yetiştirmeyi en büyük görev addediyoruz. Yeni nesilleri emanet ettiğiniz öğretmenlerimizle birlikte bizlere çizdiğiniz hedefler doğrultusunda gelecek kuşaklara daha müreffeh, güçlü ve itibarlı bir ülke bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ruhunuz şad olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.