Site Rengi

DOLAR 18,8861
EURO 20,0345
ALTIN 1.103,56
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 14°C

2 milyon Euro ve 3 milyon liralık 2 ayrı hibe hak kazandılar

BİLECİK’TE MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

13.07.2021
A+
A-

Bilecik Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, başarı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını söyleyerek, “ARGE birimince hazırlanan projelerden yaklaşık 2 milyon Euro ve 3 milyon liralık proje hibesi kazandırdık” dedi.

Akyol başkanlığında Hayme Ana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Müdürler Kurulu toplantısında yapıldı. Toplantıda, başarı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktıklarını anlatan İl Müdürü Akyol, “Hayat boyu öğrenmede Türkiye ikincisi olan Bilecik, EBA katılımda iller arasında üçüncü sırada bulunuyor. İlimiz de EBA’yı kullanan öğrenci ve öğretmen aktiflik oranımız yüzde 91,86’dır. ARGE birimince hazırlanan projelerden yaklaşık 2 milyon Euro ve 3 milyon liralık proje hibesi kazandırdı. Tüm yönetici ve öğretmenlere başarılı geçirilen öğretim yılı için teşekkür ederek, gelecek yıl daha da başarılı bir Bilecik hedefliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.