Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 18°C
Çar 16°C

15 Temmuz ruhunu kağıtlara resmettiler

CUMHURBAŞKANLIĞI HİMAYESİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN ÇALIŞMA KAPSAMINDA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ KONULU RESİM SERGİSİ KARASU İNÖNÜ İLKOKULUNDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

15 Temmuz ruhunu kağıtlara resmettiler
26.12.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı himayesinde gerçekleştirilen çalışma kapsamında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu resim sergisi Karasu İnönü İlkokulunda gerçekleştirildi.

Karasu İnönü İlkokulu tarafından gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü konulu resim sergisi ziyaretçilerini ağırladı. Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan da sergiyi ziyaret ederek, resimleri inceledi ve öğrencilerle video sunumunu izledi. Sergi, öğrenciler tarafından da ilgiyle takip edildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çetin Turhan, “Soykırımlar hatırlanırsa tekrarlanmaz. Bir kez daha ülkemizde tekrarlanmaması için eğitim camiamızla ve öğrencilerimizle bir etkinlik düzenledik ve çocuklarımızın zihinlerinde yer etmesini amaçladık. Bu anlamlı çalışmayı organize eden ve emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

Sergide resmi yer alan İnönü İlkokulu 3’üncü sınıf öğrencisi Ülkü Kanber, “Resmimde olayın olduğu anlara vurgu yaptım, insanlara ve bayrağa yer verdim. ‘Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için’ yazısına yer verdim. İlk defa böyle bir resim çizdim, çok heyecanlandım ve çok çalıştım çizmek için” diye konuştu.

İnönü İlkokulu Müdürü Turgut Aksu ise, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte hazırladığımız sergiyi açtık. 15 Temmuz günü yaşananları da öğrencilerimize resim ve videolarla anlatacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.