Site Rengi

DOLAR 18,8869
EURO 20,0370
ALTIN 1.103,27
BIST 5.197,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Çok Bulutlu
Ankara
18°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 17°C
Cum 14°C

Muradiye Mahalle sokaklarına hizmet eli değdi

DİYARBAKIR’IN BAĞLAR BELEDİYESİ, İLÇENİN ESKİ YERLEŞİM YERLERİ ARASINDA YER ALAN MURADİYE MAHALLESİ’NDE YAPISI BOZULAN KALDIRIMLARI VE SOKAKLARI YENİLEYEREK YAYA GEÇİŞLERİ İÇİN ELVERİŞLİ HALE GETİRDİ.

Muradiye Mahalle sokaklarına hizmet eli değdi
21.11.2021
A+
A-

Diyarbakır’ın Bağlar Belediyesi, ilçenin eski yerleşim yerleri arasında yer alan Muradiye Mahallesinde yapısı bozulan kaldırımları ve sokakları yenileyerek yaya geçişleri için elverişli hale getirdi.

Bağlar Belediyesi, eski Bağlar bölgesinde bulunan yerleşim yerlerinde vatandaşların kış döneminde sıkıntı yaşamaması için önlemler almaya devam ediyor. Yapısı bozulan kaldırımlar yenilenerek sokaklar ulaşım ve yaya kullanımları için sağlıklı hale getiriliyor. Muradiye ve 5 Nisan mahallelerinde bozulan kaldırım taşları yenilendi, sokakların üst yapısı yapılan çalışmalarla elverişli hale getirildi.

Muradiye Mahalle Muhtarı Dilek Demir, hizmetle ilgili taleplerinin zamanında yerine getirildiğini belirterek Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun vatandaşlarla kurduğu sıcak iletişimin güven oluşturduğunu söyledi. Demir, “Bugüne kadar halkımızın hizmeti ve huzuru için ne talep ettiysek belediyemiz yerine getirdi. Kentsel dönüşüm programı sırasında Valimiz Münir Karaloğlu’na da ifade ettim. Biz hem valimizden hem belediye başkanımızdan çok memnunuz. Hüseyin başkan mütevazi kişiliği ve çalışkanlığıyla halkın takdirini ve güvenini kazanmış durumda. Hemen her gün sokaklarda ve evlerde halkın arasında, mahallem adına bu duruşundan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.