Site Rengi

DOLAR 18,8820
EURO 19,9127
ALTIN 1.098,81
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’de gençlere şarkı söyledi

DÜN MERSİN’DE TOPLU AÇILIŞ TÖRENİNE KATILAN CUMHURBAŞKANI RECEP ERDOĞAN, GENÇLERLE DE BULUŞTU. BASINA KAPALI OLARAK GERÇEKLEŞTİRİLEN BULUŞMADA GENÇLERE ‘BANA HERŞEY SENİ HATIRLATIYOR’ ŞARKISI SÖYLEYEN ERDOĞAN, BÜYÜK BEĞENİ ALDI.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’de gençlere şarkı söyledi
18.09.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, Mersin’de gençlerle buluştu. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen buluşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’Bana her şey seni hatırlatıyor’ şarkısını gençlerle birlikte söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir dizi temaslarda bulunmak üzere dün Mersin’e geldi. Burada Atatürk Kültür Merkezi’nde AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı’na katılan Erdoğan, Akkuyu Nükleer Santrali’nde yaptığı denetlemeler sonrası, Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde de Mersin’de gençlerle bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı etkinlikte Erdoğan, gençlerle birlikte “Bana her şey seni hatırlatıyor” şarkısını söyledi.

Büyük beğeni toplayan Erdoğan, buluşmanın sonunda gençlerle hatıra fotoğrafı çekildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.