Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 15°C
Sal 17°C
Çar 15°C

Bilgi Güvenliği Derneği’nin yeni binası açıldı

BİLGİ GÜVENLİĞİ DERNEĞİ’NİN YENİ DERNEK BİNASI ANKARA’NIN ÜMİTKÖY MAHALLESİ’NDE AÇILDI.

Bilgi Güvenliği Derneği’nin yeni binası açıldı
17.09.2021
A+
A-

Bilgi Güvenliği Derneği’nin yeni dernek binası Ankara’nın Ümitköy Mahallesi’nde açıldı.

Bilgi güvenliği alanında ulusal ve uluslararası düzeyde tarafsız, güvenilir ve etkin bir ulusal sivil toplum kuruluşu olma amacı taşıyan Bilgi Güvenliği Derneği, yeni binasına kavuştu. Açılış törenine Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Başkanı Dr. Ali Taha Koç da katıldı.

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Taha Yücel açılışta yaptığı konuşmada, “Önemli eğitim faaliyetlerimiz var. Onları yenilenmiş olarak tekrar başlattık. En son bulut iletişimle ilgili önemli bir faaliyetimiz oldu. Benzer faaliyetler devam edecek. Her sene devam eden uluslararası konferansımız var. Kriptoloji ve bilim güvenliği noktasında. O konferansla ilgili de inşallah başkanımızın desteğiyle Külliye’de güzel bir organizasyon yapacağız. Önemli bir konferansı Sağlıkta Siber Güvenlik temasıyla gerçekleştirmiş olacağız” dedi.

Başkan Dr. Koç ise Bilgi Güvenliği Derneği’nin çok köklü bir dernek olduğunu belirterek, “Bugün sadece bir şekil veya imaj yeniliyor. 2012 yılında Ulusal Siber Güvenlik konularında çok güzel çalışmalar yapıp Türkiye’nin ilk strateji belgesine de çok büyük bir katkısı vardı derneğin. Onun dışında hem eğitimlerle hem de yapmış olduğu organizasyonlarla siber güvenlik alanında çok büyük bir paydaşımız. Dijital Dönüşüm Ofisi olarak derneğe desteğimiz tam ve her zaman devam edecek” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.