Site Rengi

DOLAR 18,8725
EURO 19,9205
ALTIN 1.098,81
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Çok Bulutlu
Ankara
16°C
Çok Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 15°C
Cum 14°C

Üner ailesi sporcu kimlikleri ile örnek oluyor

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI MESUT ÜNER VE AİLESİ

Üner ailesi sporcu kimlikleri ile örnek oluyor
31.01.2022
A+
A-

İstanbul’da yaşayan ve sporun içinden gelen Üner ailesi, çocuklarına da spor konusunda sonsuz destek sağlıyor. Eşi ile birlikte Fenerbahçeli olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Galatasaray’da forma giyen kızlarının her zaman sporun içinde olmalarını istiyor.

Eski futbolcu olan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, yine kendisi gibi sporcu olan atletizm ve basketbol branşlarında ter dökmüş eşi Aydan Üner ile birlikte kızlarını sporcu ahlakı ve disiplini ile büyüttü. Sporcu anne-babanın yönlendirmesi ile şu anda Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nda forma giyen Zeynep Nisa Üner ve Galatasaray Kadın Basket U16 forması giyen Esma Nur Üner, ailesinden büyük destek görüyor.

Başkan Üner’den kız çocuklarına tam destek

Belediye olarak kız çocuklarına spor yapma imkanı sunmak için çalıştıklarını ifade eden Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, “Sporun dili, dini, ırkı, rengi yok. Hangi takımda oldukları önemli değil. Yeter ki önce başarılı birer sporcu olsunlar. Hangi spor dalında olurlarsa olsunlar. Biz aile olarak onların her zaman yanındayız ve onlarla gurur duyuyoruz. Sporun içinden gelen bir aileyiz. Eşim de ben de sporun içinden gelen kişileriz. Özellikle kız çocuklarımızın her zaman sporun içinde olmalarını istiyoruz, onları spor yapmaları için teşvik ediyoruz. Belediye başkanı olduğum Çatalca’da da belediye bünyemizde binlerce gencimize spor yaptırmaya çalışıyoruz. Biz de belediye olarak kız çocuklarımıza spor yapma imkanı sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

“Ailemizin desteği bizim için önemli”

Galatasaray Kadın Futbol Takımı oyuncusu Zeynep Nisa Üner ve Galatasaray Kadın Basketbol Takımı’nda U16 forması giyen Esma Nur Üner çok şanslı sporcular olduklarını söyleyerek, böyle bir aileye sahip oldukları için mutlu olduklarını belirttiler. Üner Kardeşler yaptıkları açıklamada şunları söyledi:

“Küçük yaşlardan bu yana sporun içindeyiz, ailemizin desteği ile bu yerlere geldik. Ailemizin gönül verdiği takım farklı, bizim formasını giydiğimiz takım farklı olabilir ama ailemiz içinde hiç bir zaman bunun tartışması bile olmadı. Ailemiz bizi her zaman destekliyor ve onların maddi ve manevi desteğini ile başarılı olacağız.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.