Site Rengi

DOLAR 18,8756
EURO 20,0742
ALTIN 1.113,37
BIST 5.107,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Az Bulutlu
Ankara
13°C
Az Bulutlu
Per 13°C
Cum 15°C
Cts 17°C
Paz 16°C

Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığına Oğuz Aydın seçildi

TÜRKİYE SUALTI SPORLARI FEDERASYONU’NUN (TSSF) SEÇİMLİ 5. OLAĞAN GENEL KURULU GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI’NIN KONFERANS SALONUNDA GERÇEKLEŞTİ. 116 DELEGEN 58 OY ALAN OĞUZ AYDIN TSSF’NİN YENİ BAŞKANI OLDU.

Sualtı Sporları Federasyonu başkanlığına Oğuz Aydın seçildi
29.01.2022
A+
A-

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun (TSSF) seçimli 5. Olağan Genel Kurulu Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın konferans salonunda gerçekleşti. 116 delegen 58 oy alan Oğuz Aydın TSSF’nin yeni başkanı oldu.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu’nun düzenlediği ve yeni başkanı ile yönetim ekibinin seçildiği 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleştirildi. Federasyon yöneticilerinin ve üyelerinin katılımı ile düzenlenen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçmiş yıllarına ait yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve ayrı ayrı ibra edilmesi için oylamaya sunulmasıyla devam etti.

Genel kurul toplantısında, federasyon içerisinde uygulanacak yeni kararların da oylanmasının ardından yeni genel başkanı, yönetimi, denetleme kurulunu ve disiplin kurulunu seçmek üzere oylamaya gidildi. 116 delegenin yeni yönetim kurulunu seçmek için sandık başına gittiği seçimde oyların 58’ini alan Oğuz Aydın, 55 oy alan Şahin Özen’i geride bırakarak yeni başkan seçildi. Kullanılan 3 oy ise geçersiz kabul edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.