Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
17°C
Parçalı Bulutlu
Paz 18°C
Pts 14°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Semra Demirer: “İkinci kupa yolunda adım adım ilerliyoruz”

KAYSERİSPOR AR-GE VE PROJEDEN SORUMLU BAŞKAN VEKİLİ SEMRA DEMİRER, DAHA ÖNCE BİR KEZ TÜRKİYE KUPASI’NI KAZANDIKLARINI DİLE GETİREREK, “İKİNCİ KUPA NEDEN OLMASIN. BU YOLDA ADIM ADIM İLERLİYORUZ” DEDİ.

Semra Demirer: “İkinci kupa yolunda adım adım ilerliyoruz”
03.12.2021
A+
A-

Kayserispor AR-GE ve Projeden Sorumlu Başkan Vekili Semra Demirer, daha önce bir kez Türkiye Kupası’nı kazandıklarını dile getirerek, “İkinci kupa neden olmasın. Bu yolda adım adım ilerliyoruz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda 5. eleme turu eşleşmeleri belirlendi. Çekilen kuranın ardından Kayserispor Başkan Vekili Semra Demirer basın mensuplarına kurayı değerlendirdi. Demirer, anlamlı bir kura çektiklerini ve ikinci kez Türkiye Kupası’nı almayı hedeflediklerini ifade ederek, “Ziraat Türkiye Kupası anlamlı ve kıymetli bir kupa. Biz de Kayserispor olarak bir kere kazandık. İkinci kupa neden olmasın. Bu yolda adım adım ilerliyoruz. Bunun yanı sıra adaletli, adil ve dürüst oyun diyoruz ya bunun tüm spor kamuoyuna, başkanlara, oyunculara ve hakemlere yansımasını karşılaşmaların fair-play olgusu içinde yapılmasını yürekten diliyorum. Bunun güzel örneklerinin aratarak devamının gelmesini diliyorum. Tüm takımlara güzellikler getirmesini diliyorum. Kupayı kim hak ediyorsa o kazansın. Hakemlerimiz de düdük çalarken fair-play çerçevesi içinde çalsın” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.