Site Rengi

DOLAR 18,8934
EURO 20,0781
ALTIN 1.125,64
BIST 5.212,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Çok Bulutlu
Ankara
13°C
Çok Bulutlu
Cts 12°C
Paz 9°C
Pts 12°C
Sal 13°C

Muaythai Federasyonu Başkan Adayı Engin Kısa’dan açıklamalar

TÜRKİYE MUAYTHAİ FEDERASYONU BAŞKAN ADAYLARINDAN ENGİN KISA, TÜRKİYE SPOR YAZARLARI DERNEĞİ (TSYD) ANKARA ŞUBESİ’NDE DÜZENLEDİĞİ BASIN TOPLANTISINDA ADAYLIĞIYLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.

Muaythai Federasyonu Başkan Adayı Engin Kısa’dan açıklamalar
30.10.2021
A+
A-

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan adaylarından Engin Kısa, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi’nde düzenlediği basın toplantısında adaylığıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Türkiye Muaythai Federasyonu Başkan Adaylarından Engin Kısa, 1 Kasım’da yapılacak başkanlık seçimi öncesi TSYD Ankara Şubesi’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında seçim süreciyle ilgili konuştu. Muaythai sporunun Türkiye’deki kurucularından birisi olduğunu belirten Kısa, “Seçim stardı verildiğinde henüz adaylığım dahi ortada yokken, birçok insan seçim barajını dahi aşmayı başaramayacağımı düşünürken ben bugün başkan adayı olarak karşınızdayım. Ben muaythai sporunun ülkemizdeki ilk kurucularından biri olarak çok kutsal bir inanca sahibim. Her ne şartlar da olursa olsun, Muaythai sporuna demokratik koşulların gelmesini hayal ediyordum. Bugün geldiğimiz bu noktada bu yazıyı yazıyor olmam mevcut gücün karşısında dimdik duruyor olmamın ispatıdır” ifadelerini kullandı.

“Muaythai sporuna yaptığımız katkı azımsanmayacak kadar büyüktür”

Federasyonun karşı karşıya kaldığı mevcut sıkıntılara çözüm getireceğini söyleyen Kısa, “Tek başına şu anki varlığımız dahi hali hazırda yönetimi elinde bulunduranları, bizlerin ortaya koyduğu proje paylaşımlarından sonra ‘şunu da yapacağız bunu da eksik bırakmayacağız’ noktasına getirmişse bunun bile büyük bir başarı olduğunu düşünüyorum. Sağ duyu sahibi tüm delege kardeşlerime sesleniyorum: Bugün sadece bu söylemlerle dahi muaythai sporuna yaptığımız katkı azımsanmayacak kadar büyüktür. Ancak size söz veriyorum sosyal medya hesaplarımdan paylaştığım her kelime her cümle bu spor için verdiğim bir söz ve teminattır. Sorunların ne olduğunu ve bu sorunların nasıl çözüme kavuşturulacağını biliyoruz, bu yüzden ekip arkadaşlarımla birlikte karşınızdayız. Başarı sağlayan her antrenör ve sporcuya ‘bu onun adamı bu şunun adamı’ demeden liyakati öncelik tutarak tamamıyla demokratik bir yönetim sergileyeceğimizi bu yazıyı okuyan sizlere ve tüm Muaythai sporuna gönül vermiş bu büyük onurlu camiaya söz veriyoruz. Yanlışa, düzenbazlığa izin vermeyeceğimize söz veriyoruz. En önemlisi tüm Muaythai spor emekçilerinin hiçbirini ayırt etmeden herkesin demokratik başkanı ve yönetimi olacağımıza ve onurlu bir yönetim sergileyeceğimize söz veriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.