Site Rengi

DOLAR 18,8752
EURO 19,9090
ALTIN 1.099,08
BIST 5.058,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 16°C
Az Bulutlu
Ankara
16°C
Az Bulutlu
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Masa Tenisi Federasyonu’nun yeni başkanı Oktay Çimen oldu

TÜRKİYE MASA TENİSİ FEDERASYONU’NUN (TMTF) SEÇİMLİ 5’İNCİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ. 209 DELEGEDEN 111 OY ALAN OKTAY ÇİMEN, TMTF’NİN YENİ BAŞKANI OLDU.

Masa Tenisi Federasyonu’nun yeni başkanı Oktay Çimen oldu
04.11.2021
A+
A-

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun (TMTF) seçimli 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara’da gerçekleşti. 209 delegeden 111 oy alan Oktay Çimen, TMTF’nin yeni başkanı oldu.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu’nun düzenlediği ve yeni başkanı ile yönetim ekibinin seçildiği 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda gerçekleştirildi. Federasyon yöneticilerinin ve üyelerinin katılımı ile düzenlenen genel kurul, Divan Kurulu Başkanı Ahmet Yaprak’ın açılış konuşmasıyla başladı. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından geçmiş yıllarına ait yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve ayrı ayrı ibra edilmesi için oylamaya sunulmasıyla devam etti.

Genel kurul toplantısında, federasyon içerisinde uygulanacak yeni kararların da oylanmasının ardından yeni genel başkanı, yönetimi, denetleme kurulunu ve disiplin kurulunu seçmek üzere oylamaya gidildi. 209 delegenin yeni yönetim kurulunu seçmek için sandık başına gittiği seçimde, oyların 111’ini alan Oktay Çimen, 94 oy alan Kerim Koç’u geride bırakarak yeni başkan seçildi. Kullanılan 4 oy ise geçersiz kabul edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.